Şoferiţa beată s-a oprit în gard!

4
0

Ce-o fi fost în mintea unei femei care deşi băuse, s-a încumetat să urce la volan şi să plece cu maşina numai ea ştie! Pe drum, inevitabilul s-a produs! Din cauza stării în care se afla a pierdut controlul volanului şi a provocat un accident. A fost rănită atât ea cât şi pasagerul. S-a ales cu dosar penal!  
Totul a ieşit la iveală duminică dimineaţă, în jurul orei 07.00, când polițiștii din cadrul Poliței Orașului Costești au fost sesizați că a avut loc un accident rutier în comuna Popești. Oamenii legii au stabilit în timpul cercetărilor că Florina S., de 34 de ani, din Zimnicea, judeţul Teleorman, se afla la volanul unui Volkswagen, pe DJ 504, în comuna Popeşti. La un moment dat, a pierdut controlul volanului. Maşina a ieşit de pe şosea, a intrat într-un cap de pod şi s-a oprit în gardul unei gospodării. După o astfel de cascadorie, şoferiţa a suferit un traumatism cranio-cerebral. La fel şi pasagerul care ocupa locul din dreapta, în faţă, un tânăr de 28 de ani, tot din Zimnicea. La sosirea echipajelor de ambulanţă, cei doi au primit primul ajutor dar au refuzat să fie transportaţi la spital. Poliţiştii au testat-o pe şoferiţă şi s-a constatat că era băută. Femeia avea o concentraţie de 0.63 mg/l alcool în aerul expirat. Conducătoarea auto a fost dusă la Spitalul Carol I din Costeşti unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele ei a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

4 COMENTARII

  1. Din poza se observa ca e o duoamna cu SUV!
    Sa-i fie de bine, da ‘ fara permis , si daca il primeste inapoi sa dea Dumnezeu sa aiba parte de ea(inclusiv pe drum) cine i-il inapoiaza !

    • Da ce ai pățit bre, ți-ai înghițit mucii și mai și stropești , ai dat și pe tastatura probabil…..
      Bastard e fiul lui tactu” , dar probabil nu cunosti personajul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.