Prins drogat la volan!

1
0

O campanie intensivă a fost demarată la nivelul întregii ţări privind depistarea şoferilor care conduc sub efectul drogurilor. Astfel, poliţiştii rutieri nu mai folosesc doar etilotestul acolo unde au indicii că cel de la volan a consuma…ceva, ci şi drug testul. Un tânăr, în vârstă de 26 de ani, a fost depistat în timp ce conducea maşina fiind sub influenţa a două droguri, nu unul!  
Duminică, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung erau în timpul unei acţiuni despre care am făcut referire mai sus. Au tras pe dreapta un tânăr de 26 de ani, M.I. aflat la volanul unui autoturism, pentru a fi verificat. Cum cel de la volan era confuz, oamenii legii l-au testat cu aparatul Drug test.
A rezultat faptul că bărbatul se afla sub influența, nu doar a unuia, ci chiar a două substanțe psihoactive. Mai exact, aparatul indica faptul că tânărul a consumat cocaină şi metamfetamină. La fel ca în cazul şoferilor aflaţi sub influenţa alcoolului, conform procedurii, conducătorii drogaţi sunt duşi la spital pentru recoltare de probe de sânge. Doar aşa se poate stabili cu certitudine ce a consumat şi dacă într-adevăr este drogat şi nu este un test fals-pozitiv. „Acesta a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea, prin analize de specialitate, a substanțelor cu efect psihoactiv. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336, alin. 2 din Codul Penal.” a precizat Mădălina Epure, ofiţer de relaţii cu presa au IPJ Argeş.

1 COMENTARIU

  1. N-ar trebui condamnati,cumva, mai aspru? E o tentativa de crima, pana la urma, asupra oricui are nenorocul sa intalneasca specimenu’pe strada.Un fel de loterie a mortii. Nu e o simpla greseala pe care o face oricine la volan. Ar trebui retras permisul /anulat si sa faca puscarie .Intre timp si detoxificare sau cum se numeste.Exista si mers pe jos si mijloace de transport in comun pentru pasageri. Asta nici pentru pasager nu se califica! La spital sau puscarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.