Creșă de 10 milioane lei, la Pitești!

0
0

Primăria Pitești a anunțat că Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin apelul de proiecte PNRR, va finanța, în Prundu, lângă Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu”, construirea unei noi creșe pentru 40 copii.  
Anunțul a fost făcut de Cristian Gentea, primarul Piteștiului, pe contul său de socializare: ”Este un proiect la care țineam foarte mult, fiind o investiție importantă pentru creșterea accesului la educație timpurie! Construcția, care va avea regimul de înălțime parter, în 3 nuclee funcționale – administrativ (zona de acces), educativ (nucleul de copii) și tehnico-gospodăresc, este configurată pentru accesul și utilizarea acesteia de către persoanele cu dizabilități – rampa acces, grupuri sanitare, coridoare etc”.
Va avea panouri fotovoltaice și solare
Creșa va fi prevăzută atât cu panouri fotovoltaice, cât și cu panouri solare. Terenul va fi amenajat cu spații verzi și locuri de joacă. Valoarea investiției este de 9.988.916,5692 lei fără TVA.
Suma reprezintă cheltuieli eligibile asigurate din Planul Național de Redresare și Reziliență, la care se adaugă TVA aferente cheltuielilor eligibile în valoare de 1.897.894,15 lei, cheltuieli asigurate din bugetul de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.