6 lucruri de care sa tii cont cand esti invitat la o petrecere de majorat

0

Cand ne confruntam cu dilema ce sa-i oferim unui adolescent, putem gasi intotdeauna lucruri interesante. Trebuie doar sa fii atent la ceea ce ii place. Pare usor, insa nu este asa. Adolescentii sunt…complicati. Au idei diferite de ceea ce noi consideram frumos sau util asa ca pentru a afla ce iti doreste, va trebuie sa vorbesti cu ei. Esti invitat? Vorbeste cu parintii, fratii sau prietenii pentru a afla care sunt preferintele sarbatoritului. Nu poti face asta? Atunci citeste articolul de mai jos unde iti vom oferi cateva idei extraordinare pentru a face fata cu brio invitatiei la majorat!

Trebuie sa stii ca nu toti oamenii sunt la fel si, prin urmare, nu toti adolescentii sunt la fel. Cheia pentru a face cadouri potrivite este sa-l cunosti putin pe tanarul sau tanara in cauza. Cum spuneam, daca nu cunosti prea bine sarbatoritul sau sarbatorita, vei avea mai jos cateva idei globale de cadouri pentru adolescenti.

1.A le oferi timp sa faca ceva care le place este intotdeauna un succes

Un cadou care va functiona de fiecare data este acela de a-i oferi posibilitatea adolescentului de a face o activitate care-i place. Va fi mult mai bine daca isi poate invita și prietenii. Daca esti invitat la un majorat trebuie doar sa te gandesti la lucrurile care ii plac si cum se bucura de timpul liber. Experientele de aceste gen pot fi intotdeauna cadouri haioase/amuzante pentru ca face ceea ce iubeste. Ii place sa asculte muzica? Da-i doua bilete la un concert al grupului sau preferat. Este pasionat de filme? Ei bine, un abonament anual la cinema ar putea fi o optiune grozava. Organizeaza o petrecere a crimei cu o camera de evadare tematica

2.O zi la escape room

Daca ceea ce ii place adolescentului sunt enigmele, misterul, o optiune buna este sa ii oferi o experienta escape room. Daca esti foarte apropiat sarbatoritului, poti organiza si o petrecere care se invarte in jurul unei escape room acasa la tine. Poti sa devii, din invitat, gazda. Desigur, va trebui sa te straduiesti putin. Trebuie sa gasesti idei de escape room pe internet care sa captiveze tinerii de 18 ani si care sa iti fie la indemana in ceea ce priveste organizarea acestei interesante experiente.

Unul dintre jocurile care, in general, atrage cel mai mult atentia adolescentilor este cel in care trebuie sa rezolvi o crima. Si stii ca petrecerile “criminale” sunt foarte cool. Inspira-te din cartile politiste ale Agathei Christie. Tinerii vor fi fascinati!

3.Bilete pentru o experienta de realitate virtuala

Daca ceea ce ii place sarbatoritului este tehnologia si jocurile video, cu siguranta va fi mai mult decat mutumit de o sesiune de joc intr-o sala de Realitatea Virtuala. Un centru de realitate virtuala imersiva multiplayer ii va face ziua de nastere mai cool. Poate alege jocuri impuscaturi futuriste sau o aventura fantastica in care si el si prietenii, dar si tu, va puteti implica la maxi.

  1. Hainele sunt preferatele adolescentilor

Asa este. Adolescentilor le plac in general hainele. Desigur, fiecare are propriul stil. Deci asta e cheia succesului cand faci un cadou atunci cand esti inivitat. Ofera-le haine si accesorii cool, in stilul care le place. Gandeste-te la ce poarta de obicei, uita-te la accesoriile pe care le are asupra sa, ce grupuri muzicale sau seriale le plac… A-i oferi ceva legat de asta este unul dintre cadourile pentru adolescenti care vor fi mereu un real succes. Exista o multime de site-uri unde vei gasi haine la moda, accesorii și alte lucruri super cool pentru un tanar sau o tanara de 18 ani.

Alte cadouri pentru adolescenti care vor fi mereu in top sunt genti, rucsacuri sau pandantive originale. Trebuie sa fie ceva diferit, special. Sau sosetele cu desene haioase…acestea sunt adesea [purtate de adolescenti si nu numai. Hanorace, pantaloni comozi, adidasi… culori inchise, desene si imprimeuri…lista cu cadouri in acest “sector” este foarte mare!

5.Traiasca tehnologia

Oferirea unui device unui adolescent inseamna a tinti direct. Desigur, exista tehnologie diversa, care trece dincolo de o consola video sau un mobil. Cu siguranta daca doreste un telefon mobil nou, va fi foarte incantat ca i-l oferi. Si cu cat mobilul este mai cool si complet, cu atat mai bine. Pe langa telefoane, poti lua in considerare tabletele si consolele. Cu toate acestea, exista multe alte lucruri tehnologice care pot fi cadouri perfecte pentru adolescenti. Exista chiar si cadouri online amuzante tehnologizate care pot fi apreciate de tineri la aceasta varsta.

6.Adolescentilor le plac si jocurile de societate

Desi, a priori, se pare ca la 18 ani nu le mai plac jocurile de societate si sunt interesati doar de jocurile video, realitatea este alta. Adolescentilor le plac jocurile de societate. Si exista multe optiuni in acest sens. Problema este ca devin foarte, foarte pretentiosi. Exista trei tipuri de jocuri care sunt printre preferatele lor: jocuri provocatoare cum ar fi jocurile de masa escape room, de exemplu, jocuri de strategie si jocuri de masa rapide si distractive. Poti gasi o gama diversificata de cadouri online care intra in categoria jocurilor de societate pentru adolescenti.