Fost director Arpechim, găsit împuşcat în cap!

0
0

Polițiștii din Petrești, județul Dâmbovița, au fost sesizați ieri, de către o femeie, că un bărbat şi-a pus capăt zilelor cu o armă de vânătoare. În comuna Uliești, într-o cameră a unei locuinței, a fost descoperit un bărbat, în vârstă de 68 de ani, decedat, acesta prezentând o leziune prin împușcare, în zona capului. B.R.
Bărbatul de 68 de ani din Uliești, a fost director la Arpechim Pitești. Tragedia a avut loc miercuri, în jurul orei 16:00. Soţia acestuia se afla şi ea acasă. Apropiații spun că a amenințat de mai multe ori că își va lua viața. Bărbatul era deținător legal al unei arme de vânătoare, informează Poliția Dâmbovița. Acesta suferea de depresie şi ar fi recurs la acest gest extreme. „Nu cred că a fost depresie pentru că el asta o spunea de foarte mult timp. Toți am luat-o în spirit de glumă. Nu ne-am așteptat la asta și nici soția, mai ales că avea tot ce îi trebuie”, spune o vecină. „A făcut o operație la picior și din aia i s-a tras. Se gândea să nu fie ceva mai rău. Mergea cu bastonul, se mai sprijinea și în bicicletă și în cadru”, spune o altă vecină a familiei.

Poliţiştii cercetează cazul

”Polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești au fost sesizați, prin 112, de către o femeie cu privire la faptul că o persoană s-ar fi împușcat în zona capului. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în comuna Uliești, unde, într-o cameră a unei locuinței, au descoperit un bărbat, în vârstă de 68 de ani, decedat, acesta prezentând o leziune prin împușcare, în zona capului”, a transmis IPJ Dâmbovița. Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru a continua cercetările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.