Medicul Adrian Tase a devenit membru PSD!

3

Nou membru în rândul social democraţilor argeşeni. Din această săptămână, cunoscutul medic cardiolog Adrian Tase s-a alăturat echipei PSD Argeş. Ce l-a determinat să devină membru al formaţiunii amintire aflaţi din materialul următor. 
Anunţul privind adeziunea mediului Adrian Tase a fost făcut miercuri, când a avut loc Consiliul Politic Județean al PSD Argeș. „În Consiliul condus de către Ion Mînzînă – președintele Consiliului Județean Argeș și al PSD Argeș, Cristian Gentea – primar al municipiului Pitești și președinte executiv al PSD Argeș și deputatul Simona Bucura-Oprescu – secretar executiv al PSD Argeș – a fost adoptat Calendarul Județean privind desfășurarea Adunărilor Generale și Conferințelor ordinare la organizațiile municipale, orășenești și locale din județ. Conferința Județeană de Alegeri a PSD Argeș va avea loc în data de 26.11.2022, conform deciziei luată cu unanimitate de voturi de către membrii CJP de astăzi. Pe de altă parte, la propunerea președintelui Ion Mînzînă, cunoscutul medic cardiolog piteștean Adrian Tase se alătură echipei PSD Argeș. Îi urăm bun venit în familia social-democrată și succes în activitatea profesională și politică!” au transmis reprezentanţii PSD Argeş.

„Acest suport politic este binevenit”

Medicul cardiolog Arian Tase a explicat pentru cititorii Curierului zilei ce l-a determinat să intre în tabăra social democrată. „Am observat în ultimii ani, mai ale în ultimii doi ani, un mare respect al partidului social democrat pentru corpul medical. Cum eu am fost tot timpul interesat de proiecte medicale, consider că acest suport politic este binevenit, în primul rând pentru pacienţii argeşeni. Pe de altă parte, am fost coleg de liceu cu preşedintele Ion Mînzînă şi există o încredere personală foarte ridicată. Sunt simplu membru, din această săptămână.” a declarat acesta. Întrebat dacă va participa activ la acţiunile de pe teren PSD Argeş Adrian Tase a zis: „În perioadele mai incandescente o să fi prezent unde mi se cere, mă refer mai ales peste doi ani la campanie. Desigur că sunt flexibil şi dacă este nevoie de mine asigur suportul.” Referitor la o eventuală funcţie în PSD Argeş acesta a menţionat. „ Deocamdată nu m-am gândit la aşa ceva dar nu ştiu exact ce palnuri au colegii de partid. În cazul care mi se propune este de discutat.”

3 COMENTARII

  1. Domnule Tase, sa mai dați pe la universitatea din pitesti sa va tineti cursurile, seminariile, ca luati bani degeaba de acolo. Studentii platesc sa invete, dumneavoastra sunteti preocupat cu incasatul spagilor pe la spitalele pe unde frecventati. La universitate ati cam ramas restanta, in fiecare an. Rusine.

  2. Ce surpriza epocala!
    A revenit la baza un social democrat ‘ acoperit’ mai mult sau mai puțin . Acest Da Vinci al epocilor moderne ,poet , meloman,scriitor,publicist,sociolog pedagog si multe altele ,ce mai un fel vedeta locală ,numai doctor nu prea! Cu toate ca da bine in poze in uniforma( halat} și cu stetoscopul agățat de gât , ma și mir ca nu a venit așa deghizat la revederea social democratilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.