Ultima zi de plată, fără penalități la taxe și impozite

0

Contribuabilii – persoane fizice și juridice – mai au la dispoziție doar ziua de azi pentru plata fără penalități a taxelor și impozitelor datorate bugetului local.  
Potrivit legislației în vigoare, contribuabilii care nu-și achită obligațiile fiscale până la data de 30 septembrie vor suporta penalități de întârziere de 1% din cuantumul obligațiilor principale, calculate pentru fiecare lună sau fracțiune de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului de scadență.
La Mioveni, impozitele şi taxele locale pot fi achitate şi online. Plata se poate face utilizând cardul bancar, accesând site-ul www.ghiseul.ro, secţiunea plata fără autentificare şi selectând “Primăria oraşului Mioveni” din lista de instituţii. Pentru plățile efectuate cu carduri prin intermediul ghișeului virtual de plăţi la adresa de internet www.ghiseul.ro – Primăria oraşului Mioveni, contribuabilii nu datorează comision.
Plata taxelor, impozitelor, precum şi a amenzilor utilizând cardul bancar prin Sistemul Național Electronic de Plată Online (SNEP) este disponibilă 7 zile din 7.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.