Duel pentru supremație între antrenorii piteșteni!

1
  • FCSB – FC Argeș, duminică, ora 21.30, Digi Sport Prima Sport, Orange Sport

După două săptămâni de pauză datorată meciurilor reprezentativelor României, în acest week-end se va relua Liga I. FC Argeș va întâlni duminică, de la ora 21.30, în deplasare, pe FCSB, vicecampioana României.
Partida de pe Arena Națională face parte din runda cu numărul 12 din Superliga Superbet și este așteptată cu mare interes de fanii celor două echipe. Atât bucureștenii, cât și argeșenii, nu traversează o perioadă foarte bună. FCSB ocupă doar locul 14, cu 8 puncte, adunate în 9 etape, iar FC Argeș se situează pe poziția a 10-a a ierarhiei, cu 13 puncte, strânse însă în 11 runde. Roș-albaștrii sunt mai aproape de retrogradare decât de locurile de play-off, iar alb-violeții sunt la 4 puncte de intrarea în Top 6 și la doar 3 deasupra primului loc care duce la baraj. Va fi un duel între piteștenii Nicolae Dică și Andrei Prepeliță. Argeșul vine după trei înfrângeri consecutive și patru partide fără gol marcat, dar speră să profite de forma mai slabă pe care o traversează bucureștenii și să obțină un rezultat pozitiv din acest duel. Apele sunt destul de tulburi la gruparea din Capitală, iar un eventual eșec ar pune în pericol scaunul lui Nicolae Dică, care sa început să se clatine tot mai mult după parcursul neconvingător din campionat.

1 COMENTARIU

  1. De ce vorbesti,baaa,numai de WCSB,si nu vorbesti de ce se intampla l FC AR-GENTEA?de ce nu spui,jurnalist de paie,cum de l-a imbarligat Prepelita cu firma de avocatură,pe Gentea ,in legatura cu datul afara?de aia nea Gentuta(sa i-o dau la mu(tr)ita),tace malc.Ca băieții nu mai au bani in cont,ca uni sponsori au plecat,sătui de Gentea,Vlădoiu,Stanciu,Prepelita si alti.Valabil si pt baschet.Acolo chiar e jale.Serban e tartorul.De ce nu spuneti nimic?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.