Meci cu FC U Craiova, la Mioveni!

0
  • Superliga, Etapa 12: CS Mioveni – FC U Craiova, sâmbătă, ora 19:00

Sâmbătă, galben-verzii au programat un nou meci oficial. Astfel, de la ora 19:00, echipa lui Stoican primește vizita lui FC U Craiova, meciul contând pentru etapa a 12-a a Superligii. Partida este programată la 3 zile după duelul din Cupa României, de la Reșița.
Mioveniul are serios de recuperat în campionat, acolo unde în 11 partide are decât 6 puncte acumulate, în urma remizelor cu FCSB (1-1), Petrolul (0-0), UTA (1-1) și a victoriei de la Sepsi (1-0). Echipa argeșeană este pe penultimul loc în Superliga, dar speră să iasă cât mai repede din acea zonă. De partea cealaltă, adversarul FC U Craiova are un început ezitant de campionat, cu prestații inconstante, echipa lui Mititelu fiind pe 9, cu 14 puncte, obținute în urma a 4 victorii ( și a două remize. De altfel, oltenii nu au deloc rpestații bune în deplasare, acolo unde în 6 partide, au câștigat o dată (2-0 la FC Argeș), au remizat de două ori (1-1 la FCSB, 1-1 la U Cluj) și au pierdut de alte 3 ori (1-2 la Farul, 1-2 la UTA, 0-1 la Voluntari).
Acum două sezoane, în Liga a doua, Mioveniul a câștigat în deplasare în sezonul normal cu 2-1, după care în play-off a fost remiză la Mioveni 0-0 și 4-2 pentru gazde în retur, la finalul anului ambele echipe promovând în Liga 1. Sezonul trecut, în campionatul regulat, argeșenii s-au impus cu 1-0 acasă, în retur a fost 0-0, iar în play-out, 1-1 la Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.