Bătrână jefuită de un hoţ notoriu!

1
0

Un hoţ, care şi-a petrecut jumătate din viaţă în închisoare, a prădat o pensionară, în vârstă de 88 de ani, aflată într-un magazin alimentar din Piteşti. Individul a urmărit-o, a profitaz de faptul că nu era atentă şi i-a sustras din buzunar portofelul cu bani şi acte. A fost dat de gol de imaginile surprinse de camerele de supraveghere.  
Pe data de 29 septembrie, Valerică O., în vârstă de 62 de ani, din Piteşti, se afla într-un magazin alimentar când a văzut-o pe femeia care urma să-i devină victimă.
Bătrâna mergea în baston şi trăgea după ea un cărucior în care să-şi pună cumpărăturile. Aceasta s-a apropiat de un raft şi a început să studieze produsele, citind etichetele.
La un moment dat a luat portofelul din sacoşă şi l-a pus în buzunar. Hoţul a stat în spatele ei, i-a urmărit cu atenţie mişcările şi când femeia a întins mâna să ia ceva de sus, i-a sustras portofelul în care păgubaşa avea documentele şi 350 de lei. Pensionara a simţit ceva şi a dus mâna la buzunar, dar hoţul se îndrepta spre ieşire.
După ce furtul a fost reclamat polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, au demarat o anchetă şi au intrat în posesia imaginilor.
L-au recunoscut imediat pe mai vechiul lor client, Valerică O.
Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pe numele inculpatului, poliţiştii au înocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt. În urma administrării probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar ulterior a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. Valerică O este un hoţ cunoscut, care a fost condamnat de nenumărate ori pentru furt.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.