Concurs de făcut zacuscă la Mioveni

0

Cea mai bună zacuscă se pare că se face, în octombrie, la Mioveni. Astfel, toamna, se numără nu doar bobocii, dar şi zacusca, murăturile şi dulceţurile. 
În acest sens, gospodinele din Mioveni s-au întrecut în măiestrie, sâmbătă, 1 octombrie, la concursul „Recolta Toamnei” .m Au fost degustate mai multe tipuri de zacuscă, dulceţuri şi murături delicioase, iar juriul a avut o misiune foarte dificilă în alegerea celui mai bun preparat. Pentru eforturile depuse, spre deliciul juriului şi al publicului degustător amator, gospodinele au fost răsplătite cu diplomepremii și flori. Câștigătoarele don acest an au fost: # Cea mai bună zacuscă: 1. Mariana Onilă; 2. Elena Borș; 3. Floricica Coacă; Mențiune Ecaterina Popa; # Cea mai bună dulceaţă: 1. Lămâița Văduva; 2. Valerica Chiuță; 3. Florica Caftaliu; Menținune Gherghina Voicescu; # Cele mai bune murături: 1. Mariana Onilă; 2. Elena Costoiu; 3. Cecilia Crăcănel; Mențiune Mariana Stan.
De asemenea, tot sâmbătă a avut loc și un moment artistic susținut de Ansamblul folcloric “Dorulețul” al Centrului Cultural Mioveni. Evenimenul a fost organizat de Primărie și Centrul Cultural Mioveni și a fost dedicat Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice care este sărbătorită în fiecare an, în data de 1 octombrie. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.