FC Argeș Basketball vrea calificarea în Final 8

0

Echipa de baschet masculin a Piteștiului participă în aceste zile la prima etapă a Cupei României. FC Argeș Basketball a fost repartizată în Grupa A este din care mai fac parte CSM Oradea și CSM Petrolul Ploiești, gazda turneului.
Cele 18 trupe au fost împărțite în șase turnee a câte trei echipe, urmând ca fiecare să joace cu fiecare câte un singur meci. Câștigătoarele grupelor, alături de cele mai bune două locuri doi, se califică la Final 8-ul Cupei României. Sâmbătă, în prima zi a turneului, CSM Oradea a dispus cu 97-69 de Petrolul Ploiești, iar aseară, după închiderea ediției a întâlnit pe FC Argeș Basketball. Piteștenii vor întâlni astăzi, de la ora 19.00, pe CSM petrolul Ploiești, meciul putând fi urmărit pe FRB TV. FC Argeș Basketball nu a început cu dreptul noua stagiune, fiind învinsă în Sala Transilvania de CSU Sibiu, scor 90-87.

Cu doi români în teren

Din acest sezon, grupările sunt obligate să joace în permanență cu doi români pe teren, dintre care unul trebuie să fie U23. Cu Milan Mitrovic, fostul secund al lui Cristian Achim, pe banca tehnică, Vulturii încearcă să depășească așteptările și să repete performanța din ediția 2021-2022, când au pierdut finala mică chiar împotriva lui CSM Oradea.
Programul echipei FC Argeș Basketball:
CSM Oradea vs. FC Argeș Basketball (Ieri, 2 octombrie, ora 17:00, Digisport 2, Prima Sport 4, FRB TV)
CSM Petrolul Ploiești – FC Argeș Basketball(Luni, 3 octombrie, ora 19.00, FRB TV)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.