Joc bun, dar doar un punct cu oltenii!

0
0
  • Superliga, etapa 12: CS Mioveni – FC U Craiova 2-2

CS Mioveni a remizat sâmbătă seara, 2-2 cu FC U Craiova, într-un meci disputat pe prorpiul teren și care a contat pentru etapa a 12-a a Superligii.
Gazdele au fost în permanență la conducerea jocului însă nu s-au putut desprinde decisive pe parcursul celor 90 de minute, deși meritau acest lucru după aspectul jocului. Elevii lui Flavius Stoican s-au aruncat în atac încă din primul minut, iar la a doua fază de poartă au și deschis scorul. Blănaru a primit o minge în adâncime de la Balaur, a forțat și a scăpat pe dreapta, iar de la limita liniei de fund, din careu a centrat în forță în fața porții, acolo unde Buziuc a apărut excelent și a reluat în plasă din fața unui fundaș. În minutul 10 însă, la o bâlbâială a apărării gazdă, minea a fost respinsă până la Achim, care de la 18 m central a trimis un șut bombă, în stânga lui Popescu, care nu a avut nicio șansă. Mioveniul a forțat apoi din nou și în minutul 30, Krasniqi a scăpat pe același flanc ca la primul gol, iar la capătul centrării în fața porții s-a aflat tot Buziuc, care a reluat cu călcâiul în plasă. Avantajul nu a durat decât 4 minute, pentru că la o nouă fază în atac a oltenilor, apărarea nu âl poate deposed pe Ganea, care rămâne singur cu portarul și șutează plasat la colțul lung, restabilind egalitatea.
Repriza s-a încheiat cu Craiova lui Mititelu în atac, relurările lui Asamoah și Bahass fiind puțin pe lângă buturi. În repriza secundă Mioveniul a avut trei ocazii bune de gol, dar la prima Blănaru, de pe dreapta a tras în plasa laterală, la a treia Krasniqi a trimis pe jos, în bară, din 6 m, după o pasă a lui Blănaru, iar la a treia Krasniqi a trimis cu capul milimetric peste, din centrarea lui Coșereanu. În finalul meciului FC U Craiova a rămas în 10, după ce Blănuță a fost eliminate pentru lovirea cu cotul a lui Scarlatache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.