FC Argeș Basketball, calificată la turneul final al Cupei României!

0
0

Echipa de baschet masculin a Piteștiului a obținut calificarea în Final 8 Cupei României după rezultatele înregistrate la turneul de la Ploiești. FC Argeș Basketball a înregistrat în grupa A a aceastei competiții o victorie și o înfrângere, suficient pentru a ajunge la turneul final.
După ce duminică au pierdut la o diferență de 18 puncte, scor 79-97, disputa cu CSM Oradea, luni seară, piteștenii s-au impus la o diferență de 38 de puncte, scor 96-58, în duelul cu CSM Petrolul Ploiești. Alb-violeții aveau nevoie de un succes la o diferență cât mai mare pentru a spera în continuare la calificarea în Final 8 și au început cu un parțial de 26-6 meciul cu CSM Petrolul Ploiești, ulterior fiind o diferență de 21 de puncte la pauza meciului.
Argeșenii și-au mărit avantajul și la 40 de puncte în partea secundă a disputei, iar în cele din urmă s-au impus cu 96-58. Principalii marcatori ai FC Argeș Basketball au fost Dragan Zekovic (19 puncte), urmat de tripleta Freeman-Jevtovic-Măciucă, fiecare cu câte 16 puncte și Tudor Fometescu, cu 10 puncte.
Veljko Brkic (17 puncte, 6 recuperări), Andris Misters și Codruț Dinu (ambii 11 puncte) au fost principalii marcatori de la CSM Petrolul. Astfel Argeșul a devenit cea de-a șasea calificată în Final 8-ul Cupei, piteștenii fiind capul de listă în cazul lucky loser-ilor.
În acest moment, echipele care au mai obținut biletele pentru turneul final sunt: CSM Oradea, U BT Cluj, CSO Voluntari, SCM Timișoara, Rapid București.
Turneul din care fac parte SCM Craiova, CSM Constanța și ABC Laguna București a fost amânat , iar deocamdată nu se cunosc datele de disputare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.