Microbuz intrat într-un maxi-taxi cu călători!

0
0

Un accident a avut loc ieri dimineaţă pe DN 73, între o dubiţă de marfă şi un maxi-taxi cu călători. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma coliziunii. Evenimentul rutier a avut loc pe fondul oboselii. Se spune că unul dintre şoferi ar fi adormit la volan.  
Ieri dimineaţă, Sorin Mihai F. de 23 de ani, din comuna Leordeni, se afla la volanul unui Mercedes Sprinter, o dubiţă de transport marfă, pe DN 73. Se îndrepta dinspre Piteşti către Câmpulung. La Piscani, tânărul a pierdut controlul maşinii şi a ajuns pe contrasens acolo unde s-a lovit frontal cu un maxi-taxi condus regulamentar de Gheorghe P., de 60 de ani, din Schitu Goleşti. Maxi-taxi făcea curse regulate şi avea mai mulți călători în momentul impactului. „Două echipaje SMURD de la Detașamentele Mioveni și Pitești, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș, au intervenit la un accident rutier produs în zona Piscani, între un microbuz transport persoane și o autoutilitară. În incident au fost implicate șapte persoane, dintre care două au fost transportate la spital.
Paramedicii SMURD au preluat o persoană de sex feminin, în vârstă de 41 ani, care a suferit un traumatism cranio facial și acuza durere la coloana cervicală, iar echipajul SAJ a a preluat o persoană de sex masculin.” au transmis reprezentanţii ISU Argeş. Au fost răniţi uşor Sorin Mihai F. şoferul dubiței şi Nicoleta B., de 42 de ani, din Stâlpeni, ambii fiind transportaţi la spital. A mai suferit contuzii ușoare şi Marilena A., de 41 de ani, din Mihăeşti care a refuzat transportul la spital. Șoferul vinovat este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.