Galben-verzii vor puncte în deplasare!

0
0
  • Superliga, Etapa 13: FC Voluntari – CS Mioveni, astăzi, ora 18:00

CS Mioveni evoluează în această etapă de campionat în deplasare, la FC Voluntari. Galben-verzii au nevoie de punct sau puncte în acest meci, pentru a se menține de linia de plutire și a nu pierde contactul cu plutonul.
Meciul de azi începe la ora 18:00 și contează pentru etapa a 13-a a Superligii. Galben-verzii vind după câteva jocuri bune făcute dar în care nu au acumulat punctele dorite. Astfel, în ultimele trei etape, argeșenii au luat decât un punct cu FC U Craiova, acasă, 2-2, în ultima rundă, dar după un joc în care meritau victoria, pe când în celelalte două jocuri au pierdut cu U Cluj acasă, tot nemeritat și au cedat în deplasare, la Rapid, cu gol luat în finalul meciului.

De partea cealaltă, Voluntariul are doar o victorie în ultimele 9 partide, 1-0 acasă cu FC U Craiova și nu trece printr-o formă de joc excelentă. Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a disputat până acum 6 partide pe propriul teren, în care a cîștigat de două ori (3-0 cu UTA și 1-0 cu FC U Craiova), a remizat de alte două ori (0-0 cu Sepsi și cu U Cluj) și a pierdut de două ori (0-1 cu FC Botoșani și cu Rapid).

CS Mioveni a jucat și ea de 6 ori în deplasare de la începutul campionatului și până acum și a obținut o victorie la Sepsi (1-0 cu Stoican pe bancă), o remiză (0-0 la Petrolul, cu Stoican pe bancă) și a pierdut de 4 ori (0-3 la Hermannstadt, 2-4 la CFR Cluj, 0-1 cu U Craiova, cu Pelici pe bancă și 1-2 la Rapid, cu Stoican principal).

Cele două echipe s-au mai întâlnit până acumd e 4 ori. De două ori au jucat în Cupa României: 1-2 pentru Mioveni, la Voluntari (2014), 1-2 la Mioveni pentru Voluntari (2017), în timp ce în campionat, în sezonul trecut, a fost 4-0 pentru ilfoveni acasă, în tur și 0-0 la Mioveni, în retur. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.