Doi morţi la Stolnici, în urma unei explozii!

0
1

Incendiu izbucnit la o locuință din comuna Stolnici, în acestă seară. Intervin pompierii de la Punctul de Lucru Stolnici și Secția Costești cu două echipaje de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj al SAJ.

În momentul pătrunderii în locuință, pompierii au identificat două victime, o persoană de sex feminin în vârstă de aproximativ 19 ani și o persoană de sex masculin, în vârstă de circa 40 de ani, pentru care, din păcate, nu s-a mai putut face nimic, anunţă reprezentanţii ISU Argeş.

La faţa locului sunt mai multe echipaje de poliţie, există suspiciuni cu privire la moartea celor doi. Femeia şi bărbatul erau concubini. În locuinţă, la momentul izbucnirii incendiului se afla şi fetiţa lor, un bebeluş de 8 luni. Micuţa a scăpat nevătămată. Se pare că ei doi s-au întors de puţin timp din Franţa. Acolo s-au certat şi tânăra a vebit acasă la Stolnici iar bărbatul a mers în comuna lui natală, Mihăeşti. Ieri acesta a venit să vorbească cu femeie. În acel moment rudele ei erau plecate la o înmormântare, la Mihăeşti. Ancheta continuă. Vom reveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.