Victorie uriașă cu oltenii!

0
  • FC Argeș – Universitatea Craiova 1-0 (0-0) A marcat: Calcan (min.52)

FC Argeș a obținut o victorie foarte importantă pentru economia clasamentului după ce a reușit să se impună cu 1-0, în confruntarea de vineri seară, de pe propriul teren, cu Universitatea Craiova., una dintre formațiile care an de an își propune să se bată la titlu.
După un început în forță al oltenilor care au fost aproape de a deschide scorul prin Markovic, Mitrea și Bancu, piteștenii au echilibrat partida și au pus în pericol poarta oaspeților prin Tofan, Ișfan și Calcan. FC Argeș a deschis scorul la puțin timp după revenirea de la cabine prin Andreias Calcan, în urma unei faze create de camerunezul Paul Garita, cel poreclit ”Buldozerul”, datorită ușurinței cu care străpunge defensivele adverse.

Alb-violeții au avut șansa de a închide partida, însă Garita fost blocat la timp de portarul Lazar. În ultimele minute ale partidei, Craiova a rămas în zece oameni, Papp primind direct cartonașul roșu, în urma unui fault asupra lui Garita care îl depășise în viteză.

În urma acestui succes, FC Argeș a urcat pe locul 9 în clasament, cu cele 16 puncte, acumulate în 13 etape, cu două mai puțin decât Universitatea Craiova, ocupanta locului 6.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Straton – Tofan, M. Constantin, Cestor, Vianna – Njike, Raynov, Alceus(min.64 Șerban) – Işfan, Garita, Calcan(min.72 Dobrosavlevici)
Rezerve neutilizate: Greab – Jakolis, Latovlevici, Meza Colli, G. Creţu, Crelestine, Bertrand Antrenor: Andrei Prepeliță
Universitatea Craiova: Lazar – Papp, Raul Silva, Bg. Mitrea – Vătăjelu(min.61 Căpățînă), Al. Creţu, Screciu(min.74 Cîmpanu), N. Bancu – Nistor(min.61 Baiaram) – Markovic(min.83 Roguljic), Ivan
Rezerve neutilizate: Arlauskis – Martic, Mateiu, Hanca, Florescu Antrenor: Mirel Rădoi
Cartonașe galbene: Garita, Alceus, Raynov, Straton
Cartonașe roșii: Papp(min.89)
Arbitru: Marian Barbu /A1: Marius Marica / A2: Stelian Slabu
Arbitru VAR: Sorin Costreie; Arbitru AVAR: Valentin Dumitru
Observatori: Constantion Stătescu, Marian Dorobanțu.