S-au tras salve de foc la înmormântarea chestorului!

0
0

Ieri a fost condus pe ultimul drum generalul în rezervă Dan Valentin Fătuloiu. Sute de oameni au fost prezenți la funeralii. Printre ei, mulți foști colegi dar și oameni din administrație sau afaceriști. Sicriul chestorului a fost acoperit cu drapelul României fiind purtat pe umeri de militari din garda de onoare. Fanfara a intonat imnul funerar atunci când trupul neînsuflețit a fost dus în catedrală dar și când a fost scos. Au fost trase salve de foc. 
Momente triste ieri, la înmormântarea generalului în rezervă (chestor) Dan Valentin Fătuloiu, decedat la vârsta de 66 de ani, în urma unui infarct. Rude, prieteni și foști colegi au format un cortegiu de sute de persoane. Dat fiind numărul mare de oameni care făceau parte din procesiune, traficul a fost dirijat de polițiști ca să nu se formeze blocaje.

Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost acoperit cu drapelul țării noastre, fiind purtat pe unei de șase militari. De asemenea garda de onoare a străjuit intrarea în catedrala Sfântul Gheorghe din Topoloveni acolo unde a avut loc slujba înmormântării. Fanfara militară a intonat imnul funerar.

Au fost prezenți actuali șefi ai IPJ Argeș, foști șefi ai IPJ Argeș dar și chestori. Un ultim omagiu i-a fost adus lui Dan Valentin Fătuloiu de prietenii săi, oameni de afaceri, reprezentanți ai administrației locale. Zeci de coroane din flori naturale au fost depuse de cei care au vrut să își ia rămas bun de la generalul trecut în neființă. În timpul ceremoniei, generalul în rezervă (chestor) Nicolae Berechet, prezent la funeralii, a ținut un discurs impresionant despre fostul lui coleg.

Dan Valentin Fătuloiu a fost înmormântat în cavoul familiei din curtea Bisericii Adormirea Maicii Domnului -Goleștii Badii. Garda de onoare a tras trei salve de foc în cinstea celui plecat pe ultimul drum.
Cu puțin timp înainte de slujba religioasă, în curtea Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, zeci de ofițeri și subofițeri au ținut un moment de reculegere în memoria celui care a fost inspector șef al IPJ Argeș în perioada 1997-2000. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.