Americanul Bruce Massey a semnat cu FC Argeș Basketball

0
0

FC Argeș Basketball a anunțat transferul celui de-al șaselea jucător străin. Echipa pregătită de sârbul Milan Mitrovic a ajuns la o înțelegere cu americanul Bruce Massey, baschetbalist ce evoluează pe poziția 2.
Bruce are 32 ani, s-a născut în statul Maryland, măsoară 190 centimetri și evoluează la pozițiile 1-2. El a avut un sezon 2021-2022 plin, datorită numărului mare de meciuri jucate. A debutat în Turcia, unde a evoluat pentru Ormanspor, iar în 32 meciuri a înregistrat medii de 15.6 puncte, 5 recuperări, 5.2 pase decisive, 1.7 intercepții, 0.3 capace și 1.6 posesii pierdute, cu 13.3 la eficiență și un număr uriaș de aruncări marcate (302). A urmat experiența trăită, pe timpul verii, în Canada, alături de Saskatchewan – sfert-finalistă în prima ligă. Aici, noul fundaș piteștean s-a evidențiat cu 10 puncte, 3.2 recuperări, 4.2 pase decisive și 2 intercepții, cu 11.8 la eficiență.

Zece sezoane în baschetul profesionist

Cunoscut ca fiind un foarte bun apărător, Bruce va juca, în Trivale, sezonul profesionist cu numărul 10. El are la activ 5 ani petrecuți în NBA G-League, 3 sezoane în Ucraina, respectiv 1 sezon jucat în Mexic (pe lângă experiențele de vară din Canada).
În Europa, Massey a evoluat pentru BC Odessa și BC Kiev, fiind unul dintre cei mai buni jucători din Ucraina (în perioada 2019/21) și acumulând experiențe în FIBA Europe Cup.
Bruce Massey este al 6-lea străin din lotul lui FC Argeș Basketball, după Josh Cunningham, Andreja Milutinovic, Dragan Zekovic, Trey Freeman și Nikola Jevtovic. Alb-violeții vor sta în etapa a treia, urmând să revină în runda a patra pe teren propriu, împotriva lui SCM U Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.