Două victorii și o înfrângere, pentru Steaua, la Mioveni

0

CSA Steaua a disputat miercuri seară al treilea meci oficial pe Stadionul Orășenesc din Mioveni. Echipa antrenată de un fost antrenor al Mioveniului, Daniel Oprița a învins în Liga 2 pe Unirea Constanța cu 5-0.
Acesta a fost al treilea meci jucat de bucureșteni la Mioveni, în condițiile în care au avut terenul suspendat în urma incidentelor provocate de suporteri la meciul cu Dinamo. Conducerea Steaua a ales să vină la Mioveni pentru meciul din play-off-ul Cupei României, pierdut cu 2-1 în fața Chindia Târgoviște, pentru partida din etapa a 9-a a Ligii a 2-a, cu Poli Timișoara, câștigată cu 3-1, după ce la pauză oaspeții conduceau cu 1-0 și acum, pentru restanța din etapa a 7-a, cu Unirea Constanța.

Astfel, Steaua a trecut fărăr probleme de constănțeni, pe care i-au învins cu 5-0. 2-0 a fost la pauză, după ce au marcat Tsvetelin Chunchukov (18′) și Adrian Popa (32′), iar în partea secundă s-a mai marcat de alte trei ori.
Bogdan Chipirliu (49′, 52′) a punctat de două ori și a devenit liderul clasamentului golgheterilor în acest sezon, în timp ce rezultatul final, 5-0, a fost stabilit de nou-intratul Ștefan Bodișteanu (90+2′).
Steaua a acumulat 20 de puncte și este noul lider al Ligii 2, dar dă și golgheterul campionatului, pe Bogdan Chipirliu, cu șapte reușite.
Unirea Constanța, cu 6 puncte și cel mai slab golaveraj din acest sezon (8-22), e pe locul 18.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.