Dublă înfrângere cu oltenii!

0
0

Juniorii de la FC Argeș nu au obținut nici un punct din confruntările de duminică, de la Curtea de Argeș, cu Universitatea Craiova, din Liga de Tineret și Liga Elitelor U17.
Fotbaliștii pregătiți de Robert Enache și Mihai Ariciu au pierdut cu 0-1, partidele din runda cu numărul 9 a celor două competiții. Alb-violeții au avut evoluții destul de modeste, craiovenii dominând ambele partide. Cel mai aproape de a scoate o remiză au fost puștii de la FC Argeș U17, însă atacantul Andrei Badea a ratat un penalty pe finalul partidei. În etapa a 10-a a celor două întreceri, programată duminică, cele două echipe ale clubului din Trivale vor întâlni în deplasare, la Arad, formațiile similare a celor de la UTA. Disputa cu arădenii poate fi decisivă pentru puștii lui Mihai Ariciu, în încercarea de a obține calificarea în play-off-ul din Liga Elitelor Under 17, trupa lui Robert Enache fiind deja condamnată să evolueze în play-out-ul din Liga de Tineret.
Liga de Tineret, Seria Vest, Etapa 9: FC Argeș – Universitatea Craiova 0-1
FC Argeș Tineret: George Micle – Robert Ene, Radu Ciuciulete, Mario Amaradi, Ricardo Potoroacă(min.75 Loren Băluță) – Antonio Petre, Alexandru Dinoci – Mario Dobre, Gino Oprescu(min.74 Marco Dică), Andrei Stoica – Alexandru Florescu(min.65 Ramon Gașpar)
Rezerve neutilizate: Vlad Frumuzache, Geani Bălașa, Alexandru Bragă, Adrian Chiru Antrenor: Robert Enache
Liga Elitelor U17, Seria Vest, Etapa 9: FC Argeș – Universitatea Craiova 0-1
FC Argeș U17: Fabiano Bettini – Andrei Ghiță(min.68 Yanis Vlad), Mihai Militaru, Cosmin Păduraru, Adrian Manea(min.78 Ianis Dumitrache) – Ștefan Mehedințeanu, Călin Mușat(min.55 Luca Predescu) – Răzvan Dimcea, Andrei Stoenete, Andrei Badea – Adelin Mircea
Rezerve neutilizate: Flavius Motoi, Raul Pasăre, Alberto Tudora Antrenor: Mihai Ariciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.