Finalurile, de coșmar pentru Mioveni!

0
  • Superliga, Etapa 14: Chindia Târgoviște – CS Mioveni 1-0 (0-0)

CS Mioveni pare să nu gestioneze cum trebuie finalurile de partidă. Cel puțin de când a venit Flavius Stoica, jucătorii galben-verzi nu rezistă până la final, iar în ultimele minute de joc se întâmplă lucruri reprobabile.
Așa s-a întâmplat și duminică, la Ploiești, în meciul cu Chindia. Mioveniul a rezistat până în minutul 86, dar a fost în cele din urmă învinsă, primind gol, și dintr-o fază fixă. Precedentele cazuri au fost la meciurile cu Farul (0-2, acasă, cu Alexandru Pelici antrenor) când în minutul 90, Albert Voinea a ratat un penalty, cu U Craiova (pierdut 0-1 în deplasare cu Alexandru Pelici antrenor) când Antal a ratat un penalty în minutul 90, cu UTA (1-1 acasă, cu Stoican antrenor) când Krasniqi a ratat un penalty în minutul 90, cu Rapid (1-2 în deplasare, cu Stoican antrenor) când s-a luat golul înfrângerii în miuntul 86 și acum la Chindia când s-a pierdut meciul în minutul 86.
Revenind la partida cu dâmbovițenii, aceștia au continuat o serie bună de meciuri de la venirea lui Toni Petrea, obținând a treia victorie consecutivă. De partea cealaltă, argeșenii, deși au făcut un joc foarte bun în prima repriză, nu au mai avut aceeași prospețime în partea secundă, s-au mulțumit cu puțin, adică cu punctul care se întrevedea, nu au știut să țină de minge atunci când au avut posesie și asta i-a costat scum, pierzând în ultimele minute. Durerea cea mai mare, este că înfrângerea a venit dintr-o fază fixă, atunci când meciul se ducea spre final…
Situația din clasament s-a înrăutățit brusc pentru galben-verzi, după ultimele rezultate negative. Iar acest lucru s-a întîmplat și datorită faptului că adversarii direcți din lupta pentru evitarea retrogradării au făcut puncte, iar Mioveniul, nu. În acest condiții, echipa lui Stoica s-a afundat în subsol, rămânând pe ultimul loc cu doar 7 puncte, în timp ce desupra eu Chindia are 12 puncte, U Cluj 14, iar U Craiova 15 puncte.
Chindia Târgoviște – CS Mioveni 1-0 (0-0)
A marcat: Orozco (86)
Chindia: Cabuz – Capusa, Celea (46 Boldor), Fernandez, Dumitrașcu (59 Chamed) – Vorobjovas (86 Ndom), Akhmatov (70 Cooper) – Șerban (59 Ioniță), Popadiuc, Neguț – Popa
Rezerve: Esanu, Atanase, Grubac, Mihaiu.
Antrenor: Anton Petrea
Mioveni: Popescu – Oancea (59 Coșereanu), Scarlatache, Balaur, Ene (87 Antal), Trif – Lixandru (59 Toma), Pop – Radescu, Krasniqi (81 Kabananga), Burlacu (59 Blănaru)
Rezerve: Croitoru, Carnat, Garutti, Burnea,
Antrenor Flavius Stoican

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.