A ameninţat cu moartea în faţa şcoli!

0
0

Părintele unui elev de la o şcoală gimnazială din comuna Stâlpeni, a provocat un scandal în faţa unităţii de învăţământ. Din această cauză a ajuns în arest fiind acuzat de ameninţări şi tulburarea ordinii și liniștii publice. Motivul pentru care bărbatul a ajuns să ameninţe cu moartea o angajată a unităţii de învăţământ, pare incredibil. 
Incidentul s-a petrecut pe data de 12 octombrie la poarta şcolii. Gheorghe T. de 55 de ani, din Stâlpeni are un fiu, elev în clasa a V-a la unitatea respectivă. Băiatul a ignorat regulile şcolare şi ca să îşi impresioneze colegii a ieşit pe uşa destinată cadrelor didactice, nu pe cea a elevilor. A fost văzut de femeia de serviciu care i-a atras atenţia, admonestându-l.

Copilul s-a dus acasă şi s-a plâns tatălui că l-a certat îngrijitoarea. Gheorghe T., nu a stat pe gânduri! S-a dus în grabă la şcoală, hotărât să-i dea o lecţie celei care i-a supărat băiatul. Fără să dea dovadă de maturitate sau respect, bărbatul nu s-a gândit nicio clipă la exemplul pe care i-l dă băiatului, nici că o să-l facă de ruşine prin atitudinea lui.

În plus, acesta nu a avut reţineri nici faţă de copiii care au asistat la scandal. De la poartă, a înjurat-o pe femeia de serviciu şi a ameninţat-o cu moartea. Un bărbat care aştepta să îşi ia copilul de la şcoală, i-a cerut să se potolească şi i-a atras atenţia asupra limbajului vulgar explicându-i, că totuşi, ca părinte ar trebui să fie un exemplu pozitiv, nu negativ. Nu numai că nu s-a potolit, dar a creat un scandal şi mai mare. Şi-a îndreptat furia asupra bărbatului pe care l-a ameninţat şi l-a înjurat.

Martorii au sunat la 112 și la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei Rurale Stâlpnei. Oamenii îl ştiau pe bărbat că are o fire mai aprinsă. În timpul audierilor Gheorghe T. a ținut-o una şi bună că femeia de serviciu este vinovată că i-a certat copilul, fără să înţeleagă greșeala lui. Pe numele său a foste emisă ordonanţă de reținere pentru 24 de ore, fiind acuzat de amenințare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ieri, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Tot ieri a părăsit arestul, după ce împotriva lui a fost luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.