Dani Mocanu s-a plictisit în arest la domiciliu!

1
0

Manelistul Daniel Mocanu nu scapă de arestul la domiciliu cu toate că a înaintat o cerere către Tribunalul Argeş prin care a cerut „o măsură mai blândă”. Judecătorii au prelungit cu încă 30 de zile mandatul. În timp se instanţa este fermă în privinţa libertăţii manelistului, acesta este foarte activ pe reţelele de socializare.  
Dani Mocanu şi fratele lui Nando Ionuţ Mocanu sunt acuzat complicitate la tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi linistii publice, respectiv tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi linistii publice. Asta după ce, în luna august, aceştia au bătut cu bestialitate un bărbat, într-o benzinărie de la marginea orașului Pitești. Dani Mocanu a ajuns atunci în arest iar procurorii au cerut şi pentru el arestul preventiv. Instanţa a respins cererea în cazul manelistului şi l-a plasat în arest la domiciliu, în timp ce fratele lui a primit arest preventiv Imediat după ce a ieşit din sala de judecată artistul le-a vorbit jurnaliştilor şi s-a arătat încântat de hotărâre.

„Foarte mulțumit sunt de decizia instanței și îi mulțumim pe această cale. Se face dreptate. Până la urmă asta este, a lovit fratele meu în disperare. S-a autoapărat, a lovit în disperare, asta este, va plăti dacă se va considera până la final că se va reține această infracțiune. Mii de mulțumiri instanței că a judecat corect.”. Între timp, Dani Mocanu nu mai pare aşa convins că măsura arestului la domiciliu este „corectă”.

Luni, la Tribunalul Argeş s-a judecat cererea procurorilor de prelungire a arestului preventiv pentru Nando Ionuţ Mocanu, fratele manelistului şi pentru Dani Mocanu prelungirea arestului la domiciliu. În aceeaşi şedinţă, judecătorii au analizat şi cererea artistului de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu. Instanţa a respins cererile inculpaţilor şi a admis-o pe cea a procurorilor. Astfel, se menţin măsurile pe încă 30 de zile. „Respinge cererile inculpaţilor M. I. N. şi M. D. privind înlocuirea măsurii preventive cu o altă măsură mai blândă.” se precizează în sentinţă.

Mesaje pe reţelele de socializare

În timp se este obligat să stea acasă, artistul nu pierde contactul cu fanii lui. El este foarte activ pe reţelele de socializare. Deseori postează fotografii şi le transmite diverse mesaje. „Cu probleme sau fără tot bine sunt” spune el într-o postare recentă. În alta îi informează că a fost la audieri. Recent a lansat o melodie la care a adăugat mesajul: „Vă prezint o piesă de dragoste filmată înainte sa fiu arestat la domiciliu. Vă doresc tuturor iubire sinceră departe de probleme.”

Pe 6 octombrie, Dani Mocanu s-a filmat în locuinţa sa, îmbrăcat în halat de casă, şi a transmis un mesaj duşmanilor săi. „Dumnezeu nu vă face vouă pe plac, oamenilor care daţi cu pietre şi sunteţi printre cei ce <mă iubesc >, vă infiltraţi şi mai daţi şi voi câte o săgeată. Băi, ce să vă fac? Eu sunt iubit de Dumnezeu şi așa voi rămâne. Nu m-a dărâmat pe mine şi familia nimic. A că mai plâng eu, o zi două, trei, asta este, că e frate-miu pe-acolo, de situaţie…Îmi asum. Azi plâng, mâine râd, dar mergem înainte. E greu să cedăm noi, e greu să picăm noi. E greu, pentru că atunci când Dumnezeu te iubeşte…”

Filmarea a avut succesul scontat de artist, având peste 700 de distribuiri, 13 000 de like-uri şi peste 1.400 de comentarii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.