Debut cu o pretendentă la promovare!

0
  • Cupa României, Grupe, Etapa 1: Oțelul Galați – CS Mioveni

Cupa României continuă astăzi și pentru CS Mioveni, echipa antrenată de Flavius Stoican urmând să joace în deplasare la Oțelul Galați.
Galben-verzii încep traseul în grupele Cupei cu o deplasare la o formație cu pretenții din promovare din Liga 2 în Liga 1. De altfel, gălățenii, antrenați de Dorinel Munteanu au un început bun de sezon, fiind și în postura de nou-promovată, în cele 10 partide disputate pierzând doar o dată, acum două etape, la Unirea Dej, echipa ce se află pe 2 în clasament, chiar în fața sa. În grupele Cupei, Oțelul a ajuns după ce a eliminat pe Viitorul Ianca cu 3-1 în deplasare, și pe JIul Petroșani la penaltyuri (scor 2-5), ambele fiind formații de eșalon inferior. De partea cealaltă, Mioveniul este într-o formă slabă în campionat, echipa lui Stoican nemaicunoscând gustul victoriei de 5 etape, perioadă în care a reușit doar o remiză acasă, 2-2 cu FC U Craiova, în rest fiind 4 înfrângeri, cu U Cluj, la Rapid, la Voluntari și la Chindia. În Cupa României, CS Mioveni s-a calificat după ce a eliminat în play-off pe CSM Reșița, câștigând în deplasare cu 4-0.

Cele două echipe s-au mai întâlnit până acum de 4 ori, cele două ”duble” fiind de pe vremea când Mioveniul a mai evoluat în Liga 1. Atfel, în sezonul 2007/2008 feicare echipa a câștigat pe propriul teren, Oțelul cu 3-1 iar Mioveniul cu 1-0. În sezonul 2011/2012, la Galați a fost egal, iar la Mioveni au câștigat oaspeții cu 2-1.
După acest meci, CS Mioveni mai joacă în cupă, pe propriul teren, cu FC Botoșani și UTA, pe 9 noiembrie și pe 7 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.