Inginer mutilat în accident!

0

Accident cumplit sâmbătă, la Lunca Corbului, acolo unde şase persoane au fost rănite. Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Bucureşti, a suferit amputaţie la mâna dreptă în momentul impactului. Bărbatul este inginer de profesie. După accident a fost trimis cu elicopterul la un spital din Bucureşti în încercarea de a-i fi replantată mâna. 
Accidentul cumplit a avut loc sâmbătă după-amiază, pe DN 65, în comuna Lunca Corbului. Alina Mihaela P. de 35 de ani, din București, conducea BMW seria 5, mergând spre Slatina. Şoferiţa deţine permis de conducere din luna august a acestui an şi nu avea experienţă la volan. În maşină, pe locul din dreapta era soţul său, Marius P, de 38 de ani, despre care s-a stabilit, în timpul cercetărilor, că nu purta centura de siguranţă. În spate era fiul celor doi, în vârstă de 6 ani. Anchetatorii au stabilit că nici copilul nu era în scaun special şi nu avea centura de siguranţă prinsă.
Conducătoarea auto s-a angajat în depăşirea unui Renault condus în aceeaşi direcţie de Ana Maria P. de 20 de ani din Piteşti. În timpul manevrei, şoferiţa din Capitală a observat că din sensul opus vine o maşină. De teamă să nu se lovească frontal a tras de volan cu intenţia de a reveni pe banda ei. Atunci s-a declanşat iadul pe şosea!

În impact i-a fost amputat braţul drept

BMW-ul a lovit Renaultul care, din impact, a ieșit în afara părții carosabile, a lovit cu toată partea laterala un pom şi s-a răsucit cu faţa în direcţia din carea venea. La rândul său, BMW-ul a lovit un pom cu partea laterală dreaptă, a fost proiectat frontal în alt pom după care a fost răsucit şi a ajuns şi el cu faţa spre Piteşti, sensul opus al direcţiei sale de deplasare.
Pasagerul dreapta față, soțul şoferiței, a rămas fără brațul drept. Şase persoane au fost rănite: cele două şoferiţe, Marius P. 38 ani, pasager în BMW şi fiul lui de 6 ani, Daniel F., de 49 de ani, unchiul șoferișei, pasager în faţă, în Renault şi mama acesteia, Mariana P., de 47 de ani din Piteşti.
Ulterior, la locul evenimentului s-au deplasat pompierii cu o autospecială de stins incendii, o autospecială de descarcerare și 3 echipaje SMURD, alături de două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean şi poliţişti de la Serviciul Rutier Argeş.

Salvat de un martor

Înainte de sosirea echipajelor, intervenţia unui om aflat la faţa locului, l-a salvat pe Marius P. Din fericire pentru victimă, în zonă se afla un angajat la companiei care efectuează lucrări la drumul expres Piteşti Craiova. Acesta a intervenit imediat şi i-a pus un garou la mâna secţionată ca să nu sângereze şi să intre victima în şoc hemoragic. De asemenea, a pus la rece bucata tăiată, în speranţa că mâna îi va putea fi replantată tânărului inginer. „Patru persoane au ajuns la SJU Pitești. Pentru una dintre ele s-a dispus transferul cu elicopterul la o unitate din Capitală. Ulterior a fost adusă o altă pacientă care nu a rămas internată. Toţi sunt stabili, conştienti, doi au rămas internaţi pe Secţia de Chirurgie” declarat ulterior Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti.
Marius P. a fost trimis la Spitalul Floreasca din Bucureşti acolo unde urma să fie operat pentru a-i fi replantat braţul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.