Cu permisul anulat a urcat beat la volan

0

Indiferent cât de aspră ar fi legea, există persoane cărora nu le pasă! Un bărbat, din Mioveni, a ajuns în arest după ce plecat beat criţă cu maşina. Omul avea permisul anulat de mulţi ani, tot din cauza unor infracţiuni la regimul rutier.  Foto Argeş-ştiri
Victor Marian Ş, de 46 de ani, din Mioveni, este dovada vie că nu toţi oamenii învaţă din greşeli. Bărbatul a fost condamnat în anul 2007, la 10 luni închisoare cu executare, după ce a fost prins conducând beat. Anterior, mai fusese condamnat tot pentru conducere sub influenţa alcoolului şi furtul unei maşini în scop de folosinţă. Bărbatul are permisul anulat dar, se pare, că asta nu-l împiedică să plece cu maşina. Sâmbătă, în timp ce era beat criţă, acesta a condus un Logan, a pierdut controlul maşinii şi a urcat cu autoturismul pe scuarul sensului giratoriu de lângă Sala Sporturilor din Mioveni. Când au venit poliţiştii şi l-au testat, şoferul avea o concentraţie de alcool de 1,66 la mie în aerul expirat.
Având în vedere starea în care se afla dar şi antecedentele sale, după administrarea probatoriului, sâmbătă seara, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ieri fiind prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.