Şi-a ameninţat părinţii cu cuţitul

0
  • Mama a depus plângere împotriva fiului

Scene teribile pasajul Magnolia, din Piteşti, luni în jurul orei 17.30. Un bărbat înarmat cu un cuţit striga şi ameninţa. Aflat în timpul unei crize de nervi, individul a dărâmat tot ce i-a ieşit în cale şi a spart o vitrină. A fost ridicat de poliţiştii Secţiei 1 care au intervenit, în cursul nopţii fiind reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.  
Bărbatul care a provocat scandalul este fiul lui Marian Mareş patronul unor magazine de îmbrăcăminte din centrul oraşului şi fost lider al romilor din Argeş. Florin, în vârstă de 40 de ani, s-a dus la magazinul din pasaj şi a făcut scandal. Agitând un cuţit, şi-a ameninţat părinţii cu moartea. A spart şi a dărâmat tot ce i-a ieşit în cale. Mama acestuia a suferit un atac de panică şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Când a fost ridicat de poliţiştii Secţiei 1 bărbatul a continuat să strige.

Le-a spus oamenilor legii că părinţii i-au făcut farmece şi din acest motiv doreşte să se răzbune pe ei.

Ulterior mama bărbatului a depus plângere împotriva fiului reclamând că înainte de scandalul din magazin, acesta a provocat numeroase distrugeri în apartamentul ce-i aparţine femeii dar şi pentru ameninţare.
Pe numele fiului a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice și, după administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Ieri acesta a fost plasat sub control judiciar. În decembrie 2019, cu o zi înainte de Revelion, celor doi părinţi le-a murit un fiu, la vârsta de 30 de ani în urma unui infarct miocardic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.