Top mecanisme de joc inovative de la Big Time Gaming

0

Big Time Gaming – creatorul sloturilor Megaways și a altor mecanisme de joc inovative!

BTG se numără printre studiourile care au creat sloturi bazate pe mecanisme de joc ce au revoluționat industria de iGaming din temelii. Înființat în anul 2011, brandul care își are sediul în Australia a reușit să se ridice la nivelul celor mai prestigioși producători de sloturi, precum Microgaming, Netent, Playtech sau Yggdrasil.

Majoritatea sloturilor acestui furnizor de software casino, disponibile și pe site-ul https://5vulkanvegas.com/ro, se plasează în topul celor mai spectaculoase jocuri de păcănele de pe platformele de iGaming din întreaga lume. Megaways, MegaClusters, MegaPays, MegaQuads sau Drop Feature se numără printre mecanismele de joc apreciate de jucătorii de pretutindeni. Grație caracteristicilor inovative lansate de BTG, compania a fost achiziționată în 2021 pentru suma de 535 milioane de dolari de către Evolution.

Megaways – conceptul care a reinventat jocurile de păcănele!

În 2016, Big Time Gaming lansa slotul Dragon Born, un joc ca la aparate cu un RTP de 95%, volatilitate mare, Full Reel Wilds, multiplicatori de câștig 7x și care oferea un câștig de numai 5000x miza. Chiar dacă jocul nu impresiona din punct de vedere grafic sau al câștigurilor, acesta a rămas în amintirea tuturor pentru mecanismul de joc lansat – Megaways.

Slotul avea 117.649 de modalități de câștig, mecanismul acestuia înlocuind liniile de plată prezente până atunci în jocurile de sloturi. Grație acestui mecanism, numărul simbolurilor care apăreau pe o rolă se modifica în mod aleatoriu permițând formarea a zeci de mii sau sute de mii de modalități de câștig.

Cele 6 role afișau maxim 7 simboluri pe rolă, ceea ce însemna 7x7x7x7x7x7, rezultatul fiind 117.649 de combinații de câștig posibile. Următorul slot al brandului, lansat tot în 2016, a reușit să consacre pentru totdeauna acest mecanism de joc: Bonanza. Big Time Gaming a extins conceptul, astfel că în 2017, White Rabbit venea cu 248.832 modalități de câștig.

Lansarea slotului Holy Diver în 2019 a dus posibilitățile de câștig oferite de conceptul Megaways la 586.971 de modalități. Big Time Gaming a decis să permită folosirea licenței conceptului Megaways și către alți producători de pe piața de pacanele, astfel că astăzi, majoritatea furnizorilor de sloturi dispun de sloturi Megaways în portofoliul lor.

BTG continuă să inoveze în materie de mecanisme de joc la pacanele!

Mai jos sunt alte mecanici de slot renumite create de BTG.

MegaPays

MegaPays este un alt concept lansat de Big Time Gaming, prin care unele dintre jocurile sale Megways (Danger High Voltage, Bonanza, Who Wants to be a Millionaire și Star Clusters) beneficiază de jackpoturile progresive Mini, Minor, Major și Mega. Miza jucătorului influențează valoarea câștigurilor potențiale, așa că, jucătorii care preferă mizele mari pot obține câștiguri cu adevărat impresionante.

Drop Feature

Drop Feature este o altă caracteristică pe care o întâlnim doar în sloturile BTG (Book of Gods, White Rabbit și Extra Chilli Megways). Aceasta îi oferă jucătorului posibilitatea de a cumpără sesiunea de rotiri gratuite fără să mai fie nevoie ca aceasta să se declanșeze în timpul jocului de bază. Caracteristica costă 50x sau 100x miza plasată de jucător, în funcție de joc.

Diferența față de opțiunea Bonus Buy Feature disponibilă în alte jocuri de păcănele este că în cazul Drop Feature, pe role pot apărea simboluri speciale care pot reduce până la zero costurilor activării acestei funcții. Practic, jucătorul nu va mai trebui să plătească pentru activarea opțiunii, aceasta începând să se desfășoare atunci când valoarea ajunge la zero.

Mega Clusters

Mega Clusters este un alt concept inovativ lansat de Big Time Gaming, acesta fiind implementat în 2020 în slotul Star Clusters. În momentul în care se formează o combinație câștigătoare, simbolurile identice care participă la formarea combinației se împart în alte 4 simboluri de dimensiuni mai mici care se adaugă simbolului care le-a generat, ceea ce crește posibilitatea obținerii unor câștiguri înlănțuite.

Jocurile BTG din categoria Mega Clusters sunt:

  • Cyberslot
  • Danger High Voltage
  • Who Want to be a Millionaire Rush
  • Star Clusters
  • Diamond Fruits.

MegaQuads

Mecanismul de joc Avalanche Reels/ Cascading Wins a fost îmbunătățit de către cei de la Big Time Gaming care au lansat sloturile cu mecanisme de joc Dual și Triple Reaction (Bonanza, Survivor Megaways și Royal Mint Megaways).

În cazul acestui tip de mecanism, simbolurile dintr-o combinație câștigătoare devin parte a unei reacții și sunt înlocuite de simboluri care cad pe role de pe verticală și din dreapta (Extra Reel). Inovațiile BTG au continuat cu MegaQuads, un alt mecanism de joc care îi permite jucătorului să ajungă la 16.777.216 modalități de câștig (fiecare rolă oferă 256 de modalități de câștig).

Slot Vegas MegaQuads și Slot Vegas Fully Loaded MegaQuads sunt jocurile de pacanele care oferă acest mecanism de joc. Pe lângă conceptul inovativ, aceste jocuri oferă și un câștig care reprezintă 45.000x miza plasată de jucător. Big Time Gaming este unul dintre brandurile care au reușit să schimbe modul în care se joacă la păcănele, așa că, jucătorii din întreaga lume abia așteaptă să vadă cum va arăta următorul mecanism de joc revoluționar BTG!