Înfrângere la ”masa verde” după ce s-au retras de pe teren!

0
2

FC Argeș Volei a disputat miercuri seară primul meci oficial din noul sezon. Echipa pregătită de Bogdan Paul a întâlnit în deplasare pe Știința Bacău, în manșa tur din Cupa României.
Partida s-a încheiat după doar 8 minute, argeșencele retrăgându-se de pe teren din cauza problemelor cu suprafața de joc. După această decizie luată de oficialii piteșteni, FC Argeș Volei a pierdut la ”masa verde” cu 0-3, disputa cu moldovencele. Cele două echipe se vor întâlni și sâmbătă, în etapa 1 a campionatului. Manșa retur din primul tur al Cupei României este programată pe 21 decembrie.

”Suprafața de joc punea în real pericol integritatea sportivelor!”

Oficialii grupării din Trivale au explicat de ce au retras echipa de pe teren: ”Ne-am fi dorit să avem parte de un start frumos de sezon… nu doar frumos, ci și spectaculos. Din păcate, astăzi ne-am simțit nevoiți să retragem echipa de pe parchetul Sălii Sporturilor din Bacău, după doar 8 puncte jucate. Motivul? Condițiile dificile de desfășurare pe care le-am avut în față. Suprafața de joc a gazdelor nu s-a prezentat în cele mai bune condiții, fiind foarte alunecoasă, punând în real pericol integritatea sportivelor noastre. Asta deși, ne-am gândit, că după antrenamente oficiale pe care le-am efectuat acolo, situația se va remedia. Precizăm faptul că echipa a avut parte de două ședințe de antrenament, una în cursul serii de marți (25.10), respectiv una în dimineața zilei de astăzi (26.10). Un lucru pe care îl evităm sunt accidentările, dar, din nefericire, acest aspect nu a putut fi ocolit tocmai din cauza celor enumerate mai sus. Două sportive au suferit accidentări chiar la primul antrenament! O seară ce se încheie cu 3-0 pentru Știința Bacău. Prioritatea noastră, însă, este sănătatea!” a precizat conducerea FC Argeș Volei în comunicatul remis presei.

Bogdan Paul: ”Sănătatea sportivelor noastre este o prioritate”

Antrenorul Bogdan Paul spune că sănătatea sportivelor este primordială și nu va ezita să procedeze la fel dacă problemele cu suprafața de joc nu se vor remedia: “M-am văzut nevoit să apelez la o decizie pe care nu mi-aș fi dorit să o iau vreodată, o decizie care, în mod normal, contravine fair-play-ului sportiv. Din păcate, se punea în pericol sănătatea propriior noastre sportive, care, pentru mine și pentru clubul pe care îl reprezint, vor fi tot timpul o prioritate. Sper ca până sâmbătă situația să se remedieze. În alte condiții, nu voi ezita să apelez din nou la această decizie. Sper ca jocul să se poată desfășura în cele mai bune condiții, dacă nu în Sala Sporturilor din Bacău atunci într-o altă sală”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.