Victorie la debutul lui Croitoru!

3
0

FC Argeș a reintrat din nou în cărțile play-off-ului după  ce a reușit să se impună cu 1-0, în confruntarea de duminică seară, din deplasare, de la Arad, cu UTA.  Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 27 de Arnold Garita, în unei faze care a făcut șah mat defensiva arădeană. În ultimele cinci minute ale partidei, UTA a jucat în nouă oameni, Steau și Erico fiind eliminați pentru faulturi dure asupra lui Tofan și Straton. În urma acestui succes, Argeșul a urcat pe locul 8, cu cele 20 de puncte, acumulate în 16 etape. Duelul de pe Arena Francisc Neuman a fost primul meci pentru Marius Croitoru pe banca tehnică a piteștenilor. Foto: Gazeta Sporturilor

3 COMENTARII

  1. La meciul asta,s-a văzut dezastrul lasat in urma de „marele”antrenor Prepelita.Bine dracului ca am scapat de el ,ca in liga2 ajungeam.Sa scăpăm si de unii ca Latlovlevici veti,iar din iarna curățenie generala.A,da,si de Bertrand,ca nu se poate savratezi in halul asta cand joci..Nu e primul meci cand o comite.Ne-a mâncat cu Sepsi si Rapid..Si domunulmpriar,daca tot iubeste clubul asra,sa aduca sponsori seriosi,nu papagsli precum Tudose.

  2. Să-l vedem pe cel care repeta rezultatele Argeșului cu Prepeliță antrenor.29 p în returul campionatului 2020/2021,48p în 2021/2022,calificare în play off și semifinală de Cupa României.Să fim realisti,rezultatele sunt mari fata de investiții. În acest campionat jucătorii valoroși din lot au alternat momentele bune cu unele greșeli mari. Să fim realiști ,echipa nu ajunge în play off.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.