Prins de jandarmi cu 6 plicuri de droguri

0

Un posibil traficant de droguri a fost prins de jandarmi în acest weekend. Acesta avea la el mai multe plicuţele cu substanţe interzise. Cazul a fost preluat de ofiţerii Brigăzii de Combaterea Criminalităţii Organizate Piteşti. 
Jandarmii argeşeni l-au văzut pe bărbat în faţa unui bloc din centrul Piteştiului. Acesta le-a ridicat suspiciuni după ce, la vederea oamenilor legii a încercat să părăsească zona. „O persoană de sex masculin a fost depistată de către jandarmii argeșeni, pe raza municipiului Pitești, având asupra sa 6 plicuri ce conțin substanță de culoare albă și un plic de culoare roz ce conține fragmente vegetale de culoare verde închis, susceptibile a avea efect psihoactiv și psihotrop, interzise de legislația în vigoare. Pe numele acestuia, jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale, conform prevederilor articolului 4, alin. (1) din Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. Actele întocmite, împreună cu substanțele ridicate în vederea confiscării au fost predate Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Pitești, pentru continuarea cercetărilor.” a transmis maior Ioana Andreea Solomon noul ofiţer de relaţii cu presa al IPJ Argeş.
Tot în acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au aplicat o amendă, în valoare de 3000 lei, unui bărbat, pentru încălcări ale prevederilor Legii 61/1991 Rep., pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Tânărul a fost prins în timp ce desena cu un spray, graffiti pe peretele unui restaurant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.