Braconieri amendaţi cu 7.500 lei

0

Cinci tineri au fost opriţi pentru un control, pe raza fondului de vânătoare Izvoru Mozăceni şi în maşina lor oamenii legii au găsit trei câini din rasa ogar. Pentru că au încălcat legea vânătorii toţi au fost amendaţi cu suma de 7.500 lei.  
Controlul a fost făcut în cursul nopții de 31 octombrie spre 01 noiembrie a.c., de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești în cadrul unei acţiuni pentru respectarea prevederilor Legii 407/2006 a vânătorii și protecției fondului cinegetic, pe raza fondului de vânătoare Izvoru-Mozăceni. Oamenii legii au găsit în fondul de vânătoare un Cielo condus de Aurel L de 20 de ani, din comuna Izvoru, în care se mai aflau alți 4 bărbați, pasageri, Alexandru B, de 25 de ani, Răzvan B, de 26 de ani, David F., de 21 de ani și Ionuț Alexandru M, de 17 ani, toți din aceeași localitate.
De asemenea, în autoturism se mai aflau și 3 câini din rasa ogar. Totodată, în urma verificărilor s-a stabilit și autoturismul în cauză avea valabilitatea ITP și a poliței RCA expirate.
Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 9 amenzi, în valoare totală de 8.370 de lei, din care 5 amenzi, în valoare totală de 7.500 de lei, pentru încălcarea legii protecţiei fondului cinegetic şi celelalte 4, în valoare totală de 870 de lei, ca urmare a abaterilor la normele rutiere constatate, (lipsă documente, ITP expirat, RCA expirat și punerea în circulație a unui autovehicul având certificatul de înmatriculare reținut).
Au fost reţinute plăcuțele cu numărul de înmatriculare, reținerea în lipsă a certificatului de înmatriculare și aplicat 4 puncte penalizare pentru şofer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.