L-a înjunghiat cu cuţitul cu care toca varză!

0
0

O femeie, în vârstă de 44 de ani, şi-a înjunghiat soţul şi a fost plasată în arest la domiciliu. Cearta a avut loc în timp ce nevasta pregătea masa şi toca varză. Bărbatul, de 48 de ani, se află internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, fiind în afara oricărui pericol. Aflaţi din materialul următor noi amănunte despre scandal, dar şi motivul pentru care femeia a fost plasată în arest la domiciliu și nu în arest preventiv. 
După cum anunţam din numărul de ieri, Corina C., de 44 de ani, din comuna Leordeni, a avut o ceartă cu soţul ei Viorel C., de 48 de ani, duminică seara. Cei doi se aflau în bucătărie şi, spun surse din rândul anchetatorilor, ambii consumaseră alcool. Era în jurul orei 21.00 când a izbucnit scandalul şi femeia toca varză în bucătărie. Era cu cuţitul în mână atunci când bărbatul s-ar fi repezit la ea. Agresoarea a susţinut că a vrut să se apere şi l-a înjunghiat, de două ori. O dată cuţitul s-a oprit în coastă dar cea de a doua rană i-a atins colonul.
După scandal, bărbatul a refuzat să meargă la spital şi a rămas să doarmă în bucătărie.

Soţul a iertat-o!

Nevasta a mers în dormitor şi s-a culcat alături de sora ei mai mare, pe care o are în grijă, fiind încadrată în grad de handicap grav. În timpul nopţii lui Viorel C. i s-a făcut rău şi a început să vomite sânge, moment în care a fost găsit de fiu. Adolescentul şi-a alertat mama şi femeia a sunat la 112. Viorel C. a ajuns la spital şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Corina C a fost reţinută. Femeia este acuzată de tentativă de omor şi în mod normal procurorul ar fi cerut arestarea preventivă. Nu a făcut asta şi a cerut arestul la domiciliu ţinând cont de faptul că sora inculpatei se află sub îngrijirea ei şi depinde complet de o altă persoană, dar şi după ce bărbatul a dat declaraţie că nu solicită ca soţia să fie trasă la răspundere. Ca să poate fi îndeplinită procedura arestului la domiciliu, în care agresoarea nu are voie să părăsească locuinţa şi nu are voie sa ia legătura cu victima, Viorel C. le-a spus oamenilor legii că după ce va fi externat va merge să stea în locuinţa mamei lui care este plecată în străinătate.

Luni după-amiază Tribunalul Argeș a admis cererea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, a plasat-o pe femeie în arest la domiciliu și a dispus eliberarea ei din arestul IPJ Argeș. Ieri, starea victimei era mult mai bună.
„Pacientul a fost mutat azi dimineaţă (n.r ieri) din Secţia ATI în Secția Chirurgie. Este stabil, conștient și va mai rămâne internat o perioadă” a precizat Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.