Cătălin Straton: ”Șansele la play-off sunt destul de mari”

0
0

Cătălin Straton își dorește foarte mult ca FC Argeș să se impună în duelul cu Sepsi. Portarul piteștean le cere colegilor săi să pună în practică indicațiile antrenorului Marius Croitoru.
Straton este convins că FC Argeș poate prinde play-off-ul: ”Este o atmosferă profesionistă, o atmosferă plăcută, dar în același timp apăsătoare pentru că la FC Argeș niciodată nu e liniște. Este un club de tradiție, iar jucătorii trebuie să-l readucă aproape de ce a fost odată.
Încercăm să ne pregătim cât mai bine, încercăm să respectăm ce ne transmite Marius Croitoru. Sunt convins că dacă vom reuși să înțelegem bine și într-un timp cât mai scurt ce ne transmite noul antrenor, rezultatele vor fi pe măsură.
Atât Marius, cât și Andrei, sunt doi antrenori tineri care au demonstrat în Liga I calitățile pe care le au. Sunt niște lucruri pozitive pe care le-a adus și le ținem pentru noi. Încercăm să respectăm ceea ce el își dorește și cred că atâta timp cât faci școala, înveți multe lucruri bune.
Cât timp ești fotbalist, ai impresia că le știi pe toate, dar e o diferență mare între a fi fotbalist și a deveni antrenor. Când vom deveni și noi antrenori, ne putem da cu părerea, însă până atunci trebuie să respectăm indicațiile oricărui antrenor. Șansele de a prinde play-off-ul sunt destul de mari, din punctul meu de vedere. Trebuie să ne antrenăm foarte bine și să avem o viață profesionistă zi de zi. Să nu trecem peste nici o etapă și să jucăm fiecare meci la victorie. Asta este singura șansă. Că pierdem, că vom câștiga, trebuie să o facem cu ardoare, fără teamă.
Sunt convins că lucrurile vor veni de la sine. Publicul să fie alături de noi. Noi îi respectăm și sunt convins că și ei ne respectă. Trebuie să înțeleagă că mai sunt meciuri în care anumite lucruri nu îți ies, dar putem să le promitem că în fiecare zi și la fiecare meci dăm tot ce avem mai bun”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.