Sfaturi despre suplimentele alimentare de la un campion!

1
0

Culturistul Emilian Ştirbu a susţinut un seminar

Campionul național la culturism, Emilian Știrbu, a fost prezent în Câmpulung, unde a susținut un seminar, temele abordate fiind rolul și impactul suplimentelor în pregătirea unui sportiv, în viața de zi cu zi a unei persoane active și a celor care practică sportul în gene­ral. Celor care au participat la seminar, campionul național le-a răs­puns și la o serie de întrebări legate de suplimentele alimentare, a mai făcut o demonstrație de culturism, făcându-și prezența în ­ gladi­ator, iar pentru că seminarul s-a organizat într-o sală de sport din oraș, Emilian Știrbu i-a învățat pe cei prezenți cum să execute corect exercițiile la aparate. Bogdan Radu
De la militar, la sportiv de performanță și personal trainer, de la București, la Vaslui
Este traseul unui cunoscut personal trainer din București, cu numeroase participări la competiții de culturism, care în urma căsătoriei cu jurnalista Aurina Petrea a devenit vasluian cu acte în regulă și antrenează la sala de fitness. Cei 11 ani în care a lucrat în departamentul de protocol pentru președintele României, dar și numeroasele participări la competiții naționale și internaționale, atât ca sportiv, cât și ca antrenor, îl recomandă din plin, pentru toate acestea.
“Din 2013 am început să particip la competiții dedicate culturismului. Primul concurs a fost în septembrie 2013, după ce în aprilie avusesem un accident la coloană. Am avut curajul să-mi fac singur recuperarea fizică. Nu voiam să ajung la operație, iar un medic mi-a spus că pot încerca cu pastile și gimnastică recuperatorie. Pastile puternice, zece zile nu m-am ridicat din pat. După vreo lună am început să merg, iar după alte două săptămâni am intrat în sală. Am zis că dacă nu-mi iese mie, dacă eu nu mă pot recupera fizic, înseamnă că nu pot aplica un astfel de tratament și altora. Dar uite că mi-a ieșit. Apoi am început să lucrez cu oameni și pe latura aceasta, de recuperare fizică”, povestește acesta.
Emilian Știrbu este concurent la competițiile de culturism și powerlifting din 2013, având în palmares peste 50 de competiții. Este antrenor al Federației Române de Culturism și Fitness. Mai este campion național în 2019 la culturism seniori +100 kg. Campion în Serbia în anul 2018, de două ori medaliat cu bronz în Ungaria 2016 și 2017, pregătește copii din 2017 pentru competițiile de fitness, culturism și power lifting.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.