Poliţiştii au descoperit „misterul” furtului a sute de oi!

2
0

O întâmplare mai puţin obişnuită a ajuns în atenţia poliţiştilor de la Secţia Rurală Bascov, acolo unde o femeie a reclamat că i-au fost furate 200 de oi şi capre. Oamenii legii au demarat o anchetă şi au găsit doar o parte dintre animale. Ce descoperire au făcut oamenii legii, aflaţi din materialul următor!  
Sâmbătă dimineaţă, doi ciobani angajaţi la o stână din comuna Merişani au anunţat-o pe proprietara animalelor că le-au fost furate în jur 200 de oi şi capre. La rândul ei, băciţa a sunat la 112 şi a alertat Poliţia. Femeia le-a spus oamenilor legii că deţine o turmă de aproximativ 1.000 de oi și capre. După anunţul ciobanilor, a mers la stână şi a numărat, constatând că lipsesc 120 de oi şi 50 de capre.

Oamenii legii demarat ancheta şi au luat la verificat camerele de supraveghere în ideea că un număr atât de mare de animale furate, nu se pot volatiliza. Nu au văzut nicio turmă trecând pe străzi, nici pe drumurile din comună. Ciobanii au fost audiaţi şi atunci a ieşit la iveală adevărul! Cei doi bărbaţi s-au îmbătat criţă, vineri seara. Răpuşi de alcool au adormit fără să închidă ţarcurile animalelor. De aceea, în timpul nopţii, o parte dintre animale au plecat din staul. Practic nu era vorba de niciun furt, ciobanii beţi pierzând animalele pe care le aveau în grijă! Oamenii legii, împreună cu ciobanii au pornit în căutarea lor şi au găsit pe câmp 73 de oi și 47 de capre dintre cele lipsă. Ciobanii au fost amendați cu câte 1.000 de lei fiecare, pentru apelare nejustificată la 112.
Proprietara animalelor a formulat plângere prealabilă pentru furt, deoarece se teme ca oile pe care le-au lăsat ciobanii libere să nu fie sustrase de alte persoane.

2 COMENTARII

  1. Da cu ce se ocupa boschetarii de politisti locali slugile lui gentea si condusi de un handicapat mintal unul nicoalau:cica vin si pun afise pe masinile rezidentilor cu somatii ca le ia masinile .va dati seama in ce stadiu de dementa sunt acesti retardati mintali .au rezolvat toate hotiile si nenorocirile din oras si acum ameninta cetatenii pitesteni.sunt deja unele informatii ca vor fi plingeri penale impotriva acestor cretini bai gentea desfiinteqza aceasta gasca de boschetari care nu stiu decat sa agreseze cetatenii acestui oras.cica sunt doua tembele care asta fac :lipesc afise pe masinile rezidentilor .va dati seama in ce stadiu de tembelism a ajuns aceasta haita de politisti locali maidanezi.pana cand va face unul puscarie sa vedeti atunci vaite si milogeli.gentea esti mai prost decat pari.nu ca ai parea destept dar te crezi mare scula.vezi ca la fc arges e mafie ti s-a spus de trei ani dar tu nu vrei sa intelegi.ce inseamna mafie la pitesti mai repetam odata:vladoiu,prepelita fostul,acum ranjitul de stanciu plus impresarii si bineinteles anumiti jucatori care din asta traiesc tip lato,isfan,constantin,meza si altii.ei dicteaza cand castiga si cand pierde fc arges.intelegi sau mai trebuie repetat?

    • da cele doua cretine se numesc:Diaconu Madalina si Ancuta Simona.Probabil isi vor vinde casele sa plateasca despagubiri.Le trage oare Nicolau in putica lui?Se pare ca da

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.