S-a tăiat la gât ca să se împace cu soţia!

1
0
  • În supermarket

Un piteştean, în vârstă de 52 de ani, a creat multă vâlvă într-un supermarket din Piteşti când s-a dus la fosta soţie şi a încercat să o convingă să se împace…folosind un cuţit. Bărbatul nu avea voie să se apropie la mai mult de 50 de metri de femeie. A încălcat ordinul de protecţie şi s-a rănit în faţa ei, încercând să o impresioneze. Nu a reuşit, ba mai mult gestul lui a înspăimântat-o! Individul a ajuns în arest!  
Familia s-a destrămat din cauza ieşirilor pe care bărbatul le avea faţă de soţia lui. Impulsiv şi cu gesturi care pun sub semnul întrebării sănătatea lui mintală, Gheorghe T., de 52 de ani, a creat panică în familie şi din acest motiv femeia a cerut un ordin de protecţie, temându-se pentru viaţa ei. Judecătoria Piteşti a emis, pe data de 21 octombrie, un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 3 luni. Bărbatului îi era interzis: să se apropie la mai mult de 50 de metri de victimă, de locuinţa acesteia, de locul de muncă. Nu avea voie să o contacteze în vreun fel (telefonic, corespondenţă, etc). Era obligat să urmeze consiliere psihologică în cadrul serviciului de zi destinat agresorilor denumit Centrul de consiliere destinat agresorilor din cadrul Asociaţiei pentru Asistenţă Socială ,,Universul Copiilor Speciali” din Piteşti.

Dus în arest!

În loc să respecte măsurile Gheorghe T. s-a dus sâmbătă seara, în jurul orei 19,00, la locul de muncă al fostei soţii, la o societate din galeria amplasată în incinta magazinului Kaufland Nord.
A încercat să discute cu femeia ca să o convigă să se împace. A fost refuzat.
Ca să o impresioneze, a scos un cuțit pe care îl ţinuse ascuns şi s-a tăiat la gât, provocându-şi o rană. Martorii au sunat la 112 şi Gheorghe T. a fost transportat de urgenţă la spital. Rana nu-i punea în pericol viaţa. Poliţiştii Secţiei 2 au întocmit pe numele bărbatului dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție și portul sau folosirea de obiecte periculoase.
Duminică a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.. Oamenii legii au considerat că fapta este gravă având în vedere că bărbatul s-a dus înarmat în unitate şi ar fi putut să o atace pe fosta soţie sau să facă rău altor persoane.
Ieri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, sub coordonarea cărora este instrumentat dosarul, au înaintat instanţei propunerea arestării preventive. Judecătoria Piteşti a admis cererea şi a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.