Doar victoria îi menține în ecuația calificării!

0
0
  • Chindia Târgoviște – FC Argeș, astăzi, ora 14.45, Digi Sport, Prima Sport, Orange Sport

Federația Română de Fotbal a programat la jumătatea acestei săptămâni meciurile din cadrul etapei a doua din grupele Cupei României. FC Argeș va întâlni astăzi, de la ora 14.45, în deplasare, la Ploiești, pe Chindia Târgoviște.
Confruntarea de pe stadionul Ilie Oană poate decide în mare măsură echipa care va mai păstra șanse de calificare în faza următoare a acestei întreceri. În prima etapă a grupei D, FC Argeș a terminat la egalitate, 0-0, în deplasarea de la Minaur Baia Mare, iar Chindia a pierdut, 0-1, în deplasarea de la CS Ocna Mureș, formație de liga a treia. Din grupa D mai fac parte Universitatea Craiova și FC Hermannstadt.

Toate echipele joacă, în grupe, un meci cu o echipă din urnele valorice 1, 2 și 3, disputate pe terenurile formațiilor mai slab clasate sezonul trecut. Primele două echipe clasate în fiecare grupă se califică în sferturile de finală. Câștigătoarele grupelor vor disputa meciurile din sferturile de finală pe teren propriu. Piteștenii nu au un moral bun după înfrângerea din campionat, 0-5, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, dar speră să facă uitat acest acest eșec printr-un joc bun și un rezultat pozitiv.
Misiunea alb-violeților nu va fi una ușoară, Chindia fiind o nucă tare după instalarea lui Anton Petrea ca antrenor principal, târgoviștenii având a serie de cinci victorii și o remiză în meciurile de campionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.