Fostul manager a trecut la ameninţări!

1



Managerul spitalului municipal Câmpulung Muscel, Nicolae Alexe a fost demis joi 30 aprilie prin ordin al Ministrului Sănătăţii, din cauza numeroaselor deficienţe în gestionarea pandemiei de coronavirus şi după ce 16 cadre medicale au fost infectate în ultimele săptămâni cu COVID-19. Este al doilea manager de spital din Argeş demis în ultimele patru zile.


Joi 30 aprilie, Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii a semnat ordinul de demitere al managerului spitalului din Câmpulung, Nicolae Alexe. După cum ne-a precizat Emanuel Soare, prefectul de Argeş, Nicolae Alexe a fost demis pentru multiple motive: „Este vorba de management defectuos şi neîndeplinirea atribuţiilor de serviciu. Fostul manager nu a pregătit spitalul pentru COVID-19, nu a realizat/coordonat/verificat circuitele şi respectarea acestora”. 16 cadre medicale de la spitalul Câmpulung Muscel au fost infectate cu COVID-19 în ultimele săptămâni. Nicolae Alexe a fost înlocuit de medicul stomatolog Andrei Aron. Noul manager are 36 de ani, este acţionar unic și manager al clincii de stomatologie Dental Evolution Center din 2010, o investiţie proprie în municipiul Câmpulung Muscel. Noul manager nu este membru al vreunui partid politic.
Va reveni în funcţie!
Într-o intervenţie telefonică la un post online de televiziune, piteşteanul Nicolae Alexe a declarat că va contesta în instanţă decizia Ministrului Sănătăţii de suspendare a sa din funcţia de manager al spitalului municipal Câmpulung. El a susţinut că este sigur că în iunie va fi iarăşi în fruntea spitalului şi că putea să conteste ordinul de demitere încă de joi, atunci când l-a primit, caz în care avea dreptul să refuze accesul în spital al prefectului şi al noului manager! Cu aceeaşi lăudăroşenie de sine debitată verbal la foc automat, el şi-a prezentat activitatea ca pe vremea comuniştilor, adică a făcut totul, dar că este o victimă a noii puteri, deşi este apolitic şi singura lui preocupare, zi şi noapte, a fost mereu doar progresul spitalului şi binele pacienţilor şi al muscelenilor în general. Prin această intervenţie, la finalul căreia s-a prezentat ca fiind „fost şi viitor manager al spitalului municipal Câmpulung”, Nicolae Alexe i-a făcut indirect mincinoşi pe toţi cei care i-au criticat activitatea: primar, prefect, inspectori DSP, medici, jurnalişti şi cetăţeni. B. Radu


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.