Cele mai cunoscute cupluri din serialul Riverdale

0
0

Unul dintre cele mai populare seriale difuzate în România de platforma de streaming Netflix, Riverdale, va continua cu sezonul 7 cel mai probabil în prima parte a anului viitor. Este vorba despre mai multe seriale CW (rețea de televiziune americană) care vor fi continuate în perioada următoare, printre care Nancy Drew, The Flash, All American sau Superman și Lois. În cazul Riverdale, sezonul cu numărul 7 va fi ultimul din serie. „Vrem să ne asigurăm că se termină corect”, a declarat recent CEO-ul CW, Mark Pedowitz.

Archie Andrews, Jughead Jones, Betty Cooper, Veronica Lodge și Cheryl Blossom, interpretați de KJ Apa, Cole Sprouse, Lili Reinhart, Camila Mendes și respectiv Madelaine Petsch, vor avea astfel noi aventuri pline de suspans și dramă, după cum s-a întâmplat în toate cele 6 sezoane filmate până în prezent.

Riverdale este unul dintre serialele cu cea mai mare notorietate în social media. Pe Tik Tok, Instagram, Facebook și YouTube există un conținut extrem de dens cu privire la acest subiect, conținut realizat și postat chiar de fani. Poveștile de dragoste dintre cuplurile noi și vechi din Riverdale sunt de obicei cap de afiș. Iată care sunt aceste principale cupluri care de-a lungul timpului au susținut intriga și întreaga acțiune din Riverdale:

Betty și Jug (Bughead)

Poate cel mai apreciat cuplu în primele sezoane, Bughead expune două personaje extrem de charismatice. Betty este profilul de fată cuminte cu o latură ascunsă întunecată, iar Jug reprezintă rebelul care încearcă să ia decizii bune, deși se apropie adesea de moarte prin pericolele la care se expune.

Archie și Veronica (Varchie)

Relația dintre Archie și Veronica este emblematică pentru primele sezoane ale serialului. Inclusiv din cauza legăturii sale cu Veronica, Archie intră adesea în conflict cu Hiram Lodge, tatăl Veronicăi. Chiar dacă relația dintre Archie și Veronica se termină în mod nefericit, între cei doi se menține o legătură specială. Când află că tatăl său a comandat uciderea lui Archie, Veronica decide să plătească la rândul ei un asasin plătit pentru a-l elimina pe Hiram Lodge, ceea ce și reușește.

Cheryl și Toni (Choni)

Cuplu apreciat mai ales de comunitatea LGBT+, dar și de toți cei care susțin relațiile între orice fel de parteneri, Choni este prezent în Riverdale tot în primele sezoane ale serialului. Cu timpul, Cheryl și Toni iau decizia de separare, din diverse cauze, chiar dacă pare că sentimentele lor una pentru cealaltă nu s-au stins. Chiar în finalul sezonului 6, avem parte de o scenă senzuală cu Cheryl și Toni, dar doar în aparență: în realitate, prin magie, acestea găzduiesc pentru moment spiritele altor persoane ce au trăit cu mul timp în urmă și care își mai doresc un ultim episod romantic.

Veronica și Reggie Mantle (Veggie)

După multe relații încheiate nefericit, Veronica are o relație complicată cu Reggie Mantle. Acesta din urmă este mai întâi aliat al lui Hiram Lodge, dar devine mai întâi angajat și apoi partener de afaceri și iubit al tinerei antreprenoare de succes Veronica Lodge. În sezonul 6, cei doi operează un cazinou în Riverdale, unde de asemenea întâmpină multe probleme. Jocurile de cazino sunt adesea prezentate în Riverdale, unde se pare că jocurile de păcănele online și alte jocuri de cazino online nu au cucerit publicul, așa cum se întâmplă în România. De altfel, serialul Riverdale are o perspectivă retro asupra vieții în general, cu diferențe majore față de stilul de viață modern din societate, unde distracția la sloturi online este ceva obișnuit.

Archie și Betty (Barchie)

Chiar în primul sezon din Riverdale, Betty este interesată inițial de Archie, băiatul din vecini. Însă Archie o respinge inițial pe Betty și aceasta ajunge la Jug, formându-se un cuplu solid pe o perioadă îndelungată. În ultimele sezoane însă, Archie și Betty ajung împreună, după ce cuplurile din care făceau parte fiecare s-au destrămat.