Neagoe și Croitoru la un pas de bătaie!

0
0

La finalul meciului, între cei doi antrenori a izbucnit un conflict deschis care se putea lăsa cu o bătaie. Eugen Neagoe, antrenorul ”Șepcilor Roșii” s-a îndreptat nervos spre Marius Croitoru, tehnicianul echipei FC Argeș.
Cei doi au avut un schimb rapid de replici, dar membrii din staff-urile celor două formații și centralul Andrei Chivulete au intervenit și nu au lăsat lucrurile să degenereze. După ce spiritele s-au mai calmat, Croitoru a mers în fața lui Eugen Neagoe, iar cei doi antrenori au schimbat câteva cuvinte.
”Nu s-a întâmplat nimic”
Neagoe a vorbit despre conflictul de la finalul partidei pe care l-a avut cu Marius Croitoru, tehnicianul oaspeților. “Eram și eu supărat, era și el, nu s-a întâmplat nimic. Ne cunoaștem de mult timp. Mi-a fost adversar și când era jucător. Ne respectăm”, a spus antrenorul lui U Cluj.
”Important e că fiecare și-a dat mâna”
Și Constantin Schumacher, tehnicianul Argeșului, a spus că lucrurile s-au calmat:
”După meci, fiecare are nervii lui. Important este că fiecare și-a dat mâna. S-au felicitat, se respectă între ei pentru că sunt doi antrenori buni, doi antrenori care merită respectul tuturor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.