Start vot proiectelor din cadrul procesului de bugetare participativă!

0

Primăria Pitești a anunțat că a deschis procedura pentru votarea proiectelor în cadrul platformei bugetării participative. Perioada de votare este 15 noiembrie – 15 decembrie 2022, pe https://eportal.primariapitesti.ro/…/portal+bugetare….  
În procesul de bugetare participativă pentru anul bugetar 2023, au fost primite 6 propuneri de proiecte, dintre care unul în domeniul „Infrastructură: străzi, alei, locuri de parcare, trotuare, zone pietonale”, trei în domeniul „Parcuri, spații verzi și locuri de joacă”, unul în domeniul „Amenajare spații publice (mobilier stradal, iluminat public etc.)” și unul în domeniul „Infrastructură educațională și socială”.
Ca urmare a finalizării analizei tehnice și legale a propunerilor de proiecte depuse, au fost declarate eligibile următoarele proiecte:
-Reciclezi cu „Petrică” domeniul: Infrastructură educațională și socială;
-Placă urbană – pasarelă sigură și verde pentru cetățeni domeniul: Infrastructură: străzi, alei, locuri de parcare, trotuare, zone pietonale;
-Amenajare teren multifuncțional Tudor Vladimirescu domeniul: Parcuri, spații verzi și locuri de joacă;
-Modernizare parc Prundu Depou bl B31 domeniul: Parcuri, spații verzi și locuri de joacă.
Pentru a putea vota, este necesară crearea unui cont pe platforma https://eportal.primariapitesti.ro/…/portal+bugetare… sau autentificarea pe platformă, da că există deja un cont creat. Etapa de vot se va desfășura exclusiv online. Dintr-un anumit domeniu, doar un proiect poate fi votat! Ultima zi pentru vot: 15 decembrie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.