”Dacă pleci la Steaua, te tai, negrule!”

2
  • Arnold Garita, amenințat de un suporter alb-violet

Fără doar și poate, camerunezul Arnold Garita este cel mai bun jucător de la FC Argeș în această ediție de campionat.
Venit în vară din postura de jucător liber de contract de la Bourg-en-Bresse, din al treilea eșalon din Franța, atacantul de 27 ani a impresionat cu evoluțiile sale. Fotbalistul de culoare al grupării din Trivale a marcat 6 goluri în cele 17 meciuri pe care le-a disputat în acest sezon de Superligă. Viteza și execuțiile camerunezului au atras atenția mai multor cluburi din Liga I, printre care și FCSB. Vestea că l-ar putea pierde pe Arnold Garita i-a speriat pe fanii lui FC Argeș. Atacantul alb-violeților a postat un mesaj pe care l-a primit de la un mic suporter pe Instagram, cu amendamentul ca părinții să-și educe mai bine copilul.
„Te rog nu te duce la Steaua! Rămâi la FC Argeș, te rog! Este cea mai bună echipă și datorită ție avem o șansă la play-off. Te rog! Dacă pleci, te tai, negrule!”, este mesajul pe care Arnold Garita l-a publicat pe contul oficial de Instagram. n

2 COMENTARII

  1. La câte gafe și câte măgarii fac cei din conducere renunțând asa usor la jucători este posibil să mai renunțe la câțiva si asta datorita habarnistului si analfabetului de Alexe ținut în funcție de Primar.

  2. Este foarte grav ce se întâmplă am avut copilul coleg cu băiatul lui Tudor și este rușinos cum s-a renunțat gratis sau mai stii la aproape toată grupa domnului Enache.Alexe un început a semnat transferul cu o nonșalanță de neînchipuit.îmi este scârbă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.