Protest masiv la Mioveni: S-a cerut demisia Guvernului!

2
0

Peste 5000 de sindicaliști din întreaga țară au protestat astăzi la Mioveni, în centrului orașului, împotriva Guvernului.

Pe lângă organizatorii protestului, Sindicatul Automobile Dacia la mimting au fost prezenți și de la Sindicatul Autombile Craiova, Sindicatul Romaero sau de la Sindicatul Portului Constanța.

În fața protestatarilor au vorbit pe rând liderul SAD Viorel Ungureanu, de la BNS Dumitru Costin, videpreședinții SAD și reprezentanții celorlalte sindicate din țară prezente la miting.

Cererile principale au fost mărirea salariului minim pe economie și plafonarea prețurilor la utilități. Totodată, s-a cerut demisia Guvernului și s-a amenințat cu noi proteste dacă nu se iau măsurile cerute.

Silviu Mihai

2 COMENTARII

  1. Da trebuie iesit in strada si jucati in picioare aceste animale care au diastrus tara si au facut din Romania un stat politienesc.Este incredibil cu ce se ocupa uratania de Gentea dupa majorarile de la intretinere si termoficare acum in cardesenie cu boschetarii de la politia locala lipesc afise pe masinile oamenilor care traiesc in Pitesti de zeci de ani si platesc taxe si impozite .Bai boschetarilor pana la urma toti veti fi desfiintati.Ocupati-va de banditi si hoti nu sa terorizati oamenii acestui oras.Tot se va gasi unul sa va rupa gatul.Gentea ai grija pe unde mergi ca nu o sa mai ai viata in Pitesti.Boschetarule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.