Băut, a rupt stâlpul și a rămas încarcerat!

0
0

Un șofer, din Câmpulung, s-a aflat la un pas de moarte în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a izbit violent cu mașina un stâlp de susținere a firelor electrice care s-a rupt și a căzut pe autoturismul distrus. Conducătorul auto a rămas încarcerat și a fost scos dintre fiarele mașinii de pompierii de la descarcerare. Era rănit grav. Polițiștii i-au întocmit dosar penal după ce au constatat că era băut și nu avea permis. 
Un zgomot puternic care nu anunța nimic bun a fost auzit vineri, în jurul orei 23.00. Oamenii au ieșit să vadă ce se petrece și au descoperit un morman de fiare peste care se prăbușise un stâlp din beton. Era ceea ce rămăsese dintr-un Citroen. Șoferul era captiv în interior. Martorii au sunat la 112 și polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, dar și pompierii de la Detașamentul Câmpulung, au mers pe strada Traian, acolo unde se petrecuse accidentul. Conducătorul auto, Constantin Ș, de 38 de ani, din comuna Valea Mare Pravăț, a fost scos din rămășițele mașinii sale de pompierii de la descarcerare. Era rănit grav. Avea fractură de claviculă și fracturi costale. A fost transportat la spital, dar nu înainte de a fi pus să sufle în etilotest. Polițiștii au constatat că bărbatul este băut. Avea o concentrație de alcool de 0,47 în aerul expirat. Astfel se explică din ce cauză a pierdut controlul volanului și a lovit stâlpul pe care l-a retezat. La câte de grav era avariată mașina, oamenii legii nu exclud ca cel de la volan să fie avut viteză excesivă. La spital oamenii legii au cerut să-i fie recoltate și probe de sânge pentru a se stabili alcoolemia.
Când l-au verificat pe șofer în baza de date, acesta figura fără permis de conducere. Îl are suspendat din luna aprilie a acestui an, când a fost oprit în trafic și a refuzat să-i fie recoltate probe biologice pentru a i se stabili alcoolemia, existând suspiciuni că era băut la volan. În urma accidentului din acest weekend, Constantin Ș. s-a ales cu un nou dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.