S-a răzbunat pe martorul care l-a trimis la închisoare

0

La mai bine de 7 ani după ce a fost condamnat definitiv pentru tâlhărie, un bărbat din comuna Recea, a prins momentul să se răzbune. Bărbatul s-a dus într-un bar şi l-a bătut pe fiul femeii care a depus mărturie împotriva lui la proces. Mai mult, a ameninţat-o şi pe martoră cu moartea. A fost reţinut, ulterior fiind eliberat sub măsura controlului judiciar. Nu are voie să se apropie de victime. 
În anul 2013 Ion Florin L, acum în vârstă de 36 de ani a comis o tâlhărie alături de alţi doi inculpaţi. După comiterea faptei a fugit, iar instanţa a emis mandat de arestare în lipsă, pe numele lui. A fost căutat în ţară şi în cele din urmă a fost dat în urmărire internaţională. În februarie 2014 a fost găsit în Cehia, fiind adus sub escortă în România, unde a fost arestat.
În iunie 2016, a fost condamnat definitiv la 4 ani şi 6 luni închisoare, cu executare. După ce şi-a ispăşit pedeapsa, Ion Florin L. a plecat în străinătate. Recent, bărbatul s-a întors acasă. Pe data de 15 noiembrie s-a dus la un bar din localitate acolo unde a băut cu mult peste măsură.
În local era şi un bărbat de 43 de ani din localitate, fiul unei femei care în timpul procesului a fost martoră împotriva lui Ion Florin L. După ce s-a îmbătat şi-a adus aminte de necazurile şi trecut. A început să-i reproşeze fiului femeii că din cauza ei a ajuns la închisoare.
L-a lovit cu pumnii şi picioarele. După ce l-a bătut pe fiu, i-a spus să-i transmită mamei lui că nu va scăpa, că până la urmă tot o s-o omoare pentru ce i-a făcut în 2014. Ca să pună capac la totul, a spart şi geamul de la bar.
Ca urmare a celor petrecute, au fost sesizaţi polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești. Oamenii legii au întocmit pe numele agresorului dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești. Bărbatul agresat a mers la spital şi în urma examinării a obţinut certificat medico-legal din care reiese că a suferit leziuni care au necesitat 11-12 zile de îngrijiri medicale. Ion Florin L. este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere, și răzbunare pentru ajutorul dat justiției.
A fost reţinut vineri pe bază de ordonanță, iar sâmbătă, pe 19 noiembrie a.c., a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar. Bărbatului îi este interzisă să ia legătura cu martorii din dosar cu bărbatul agresat sau cu mama acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.