CS Mioveni, amical cu FC U Craiova

0

CS Mioveni va disputa astăzi laora 13:00 un meci amical contra echipei FC U Craiova. Partida se va juca în Bănie la baza de pregătire a oltenilor, ”Football Park”, dată în folisnță anul trecut.
Acesta este primul și singurul joc de pregătire luat de galben-verzi în această perioadă, de la întreruperea campionatului și până la reluarea sa pe 2 decembrie, odată cu etapa a 19-a, rundă în care argeșenii vor evolua în deplasare, la FCSB. Banca tehnică a Mioveniului, condusă de Marius Stoica nu a dat prea multe zile libere jucătorilor în această perioadă, mergându-se pe antrenamente zilnice și pe dezvoltarea a noi sisteme de joc. Astfel, după meciul cu CFR, echipa a avut două zile libere, apoi s-a revenit la antrenamente. Urmează acum, după acest amical alte două zile libere și apoi de luni reîncep antrenamentele. Situația în infirmeria galben-verde rămâne însă una nu tocmai bună, deoarece cinci jucători sunt în continuare accidentați și se lucrează intens la recuperarea acestora.
Este vorba despre portarul Flavius Croitoru, fundașii Adrian Scarlatache, Alexandru Iacob, mijlocașul Alexandru Buziuc și atacantul Ștefan Blănaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.