Ansamblul “Dorul”, pe scena Sălii Palatului

0

Aplaudați frenetic de mii de spectatori, așa au ieșit de pe scena Sălii Palatului din București dansatorii Ansamblului Folcloric “Dorul”. I.I.
Păstrător al tradiției și valorilor culturale autentice, cu un renume internațional, Ansamblul Folcloric “Dorul” a sărbătorit 65 de ani de existență pe scena Sălii Palatului din București, într-un spectacol dedicat prieteniei și unirii. Intitulat Spirit Românesc, spectacolul a fost susținut de orchestra Ethno Republic din Chișinău, sub bagheta lui Marcel Stefăneț, artist al poporului în Republica Moldova, compozitor, dirijor și violonist de excepție. Dansatorii piteșteni au urcat pe scenă alături de Cornelia Ștefăneț, Vlăduța Lupău, Olguța Berbec, Marcel Pavel,Paula Seling, Vlad Miriţă, Viorica Lupu, Iordache Basalic, Tudor Ungureanu și Ansamblul Ştefan Vodă, Laura Olteanu şi Ansamblul Opincuța Chișinău. Astfel, la 65 de ani, “Dorul”
adaugă încă o reuşită în cartea sa de povești și asemenea Căluşului, rămâne mereu puternic şi surprinzător, cu fiecare generație.
Evenimentul s-a petrecut la nouă ani de la câștigarea Marelui Premiu al Festivalului Internaţional de Dans Folcloric din Indonezia, chiar de Ziua Națională a României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.